pregleda

Лето када сам научила да летим


Cena:
850 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Пред читаоцима свих генерација налази се једно од највећих остварења чувене дечје списатељице Јасминке Петровић. Уз карактеристичну мешавину хумора, живописних ликова и аутентичног приказа људског искуства, Јасминка Петровић у овом роману посматра последице претходних деценија из перспективе данашње генерације младих, али се истовремено бави и универзалним темама одрастања, пријатељства и породице, у којима ће се вероватно препознати сваки млади читалац или читатељка.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 63861777
Пред читаоцима свих генерација налази се једно од највећих остварења чувене дечје списатељице Јасминке Петровић. Уз карактеристичну мешавину хумора, живописних ликова и аутентичног приказа људског искуства, Јасминка Петровић у овом роману посматра последице претходних деценија из перспективе данашње генерације младих, али се истовремено бави и универзалним темама одрастања, пријатељства и породице, у којима ће се вероватно препознати сваки млади читалац или читатељка. 63861777 Лето када сам научила да летим

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.