pregleda

Tupperware visenamensko pomagalo


Cena:
800 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (400)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 666

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Ostalo
Materijal: Plastika

Tupperware visenamensko pomagalo napravljeno je od medicinske plastike bezbedno po Vase zdravlje i okolinu.Ima posudicu u koju mozete iscediti limun i ostaviti ako ne potrosite jer ima svoj poklopac .Zatim deo za cedjenje agruma,zatim za separaciju jaja,odvajanje zumanceta od belanceta,i deo za rendanje kore agruma ili moze i sira...Boja je posuda providna a dodaci narandžasti .Dimenzije posudice ,precnik 10cm visina 4,5cm,zapremina 200ml.


Predmet: 70377021
Tupperware visenamensko pomagalo napravljeno je od medicinske plastike bezbedno po Vase zdravlje i okolinu.Ima posudicu u koju mozete iscediti limun i ostaviti ako ne potrosite jer ima svoj poklopac .Zatim deo za cedjenje agruma,zatim za separaciju jaja,odvajanje zumanceta od belanceta,i deo za rendanje kore agruma ili moze i sira...Boja je posuda providna a dodaci narandžasti .Dimenzije posudice ,precnik 10cm visina 4,5cm,zapremina 200ml. 70377021 Tupperware visenamensko pomagalo

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.