Tolerance Data


Cena:
500 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Kruševac,
Kruševac
Prodavac

Amphetamine_ (45)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 51

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Program obuhvata sve automobile, kombi vozila i kamione. Program je testiran i radi na svim operativnim sistemima (xp, vista, win 7, win 8). Program se moze instalirati na neogranicen broj racunara. Ovaj program poseduje veliki broj kodova grešaka, ogroman boj slika i važnih informacija o elektronskom sistemu automobila. Jedan od boljih programa (pogotovo sto se tice autoelektronike). Program TOLERANCE DATA je namenjen za automehaniku i autoelektriku. Sadrži veliki broj osnovnih podataka o motoru, kocnicama, uglovima prednjeg i zadnjeg trapa, kapacitetima svih tecnosti, elektricne šeme raznih elektronskih sklopova za preko 1.200 razlicitih tipova vozila.


Predmet: 45271505
Program obuhvata sve automobile, kombi vozila i kamione. Program je testiran i radi na svim operativnim sistemima (xp, vista, win 7, win 8). Program se moze instalirati na neogranicen broj racunara. Ovaj program poseduje veliki broj kodova grešaka, ogroman boj slika i važnih informacija o elektronskom sistemu automobila. Jedan od boljih programa (pogotovo sto se tice autoelektronike). Program TOLERANCE DATA je namenjen za automehaniku i autoelektriku. Sadrži veliki broj osnovnih podataka o motoru, kocnicama, uglovima prednjeg i zadnjeg trapa, kapacitetima svih tecnosti, elektricne šeme raznih elektronskih sklopova za preko 1.200 razlicitih tipova vozila. 45271505 Tolerance Data

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.