pregleda

Technics mini iz komponenti HD 81,odlična,garancija!


Cena:
13.950 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: 3 meseca
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

EAN/UPC: Ostalo
Proizvođač: Technics

Jedan od najboljih modela technics mini odvojive komponenti, originalna made in Japan, veoma lepog dizajna 2x60 w, veoma lepog zvuka, linija je potpuno ispravna, daje se garancija radna 3 meseca bez garancije malo povoljnije, daljinski je negde izgubljen, ima samo jedna estetska stvar sa strane je malo napukla maska i fali parče ali se to skoro i ne vidi , uslikano je, prednji front je u super stanju kao što se i vidi na fotkama,


Predmet: 46090637
Jedan od najboljih modela technics mini odvojive komponenti, originalna made in Japan, veoma lepog dizajna 2x60 w, veoma lepog zvuka, linija je potpuno ispravna, daje se garancija radna 3 meseca bez garancije malo povoljnije, daljinski je negde izgubljen, ima samo jedna estetska stvar sa strane je malo napukla maska i fali parče ali se to skoro i ne vidi , uslikano je, prednji front je u super stanju kao što se i vidi na fotkama, 46090637 Technics mini iz komponenti HD 81,odlična,garancija!

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.