pregleda

Sprej za samoodbranu 60mll(350 dinara)


Cena:
350 din
Želi ovaj predmet: 28
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Pančevo,
Pančevo
Prodavac

kmilan18 (564)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 662

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Ostalo

Cena: 350 dinara Isporuka: Post Express+oko300 dinara ili licno preuzimanje .Sprej od 60ml, ... Izazivaju nepodnošljivo `pečenje` i suzenje očiju i vlažnih područja kože, kašalj i stezanje u prsima. CS (ortoklorbenzenmalon-dinitril) je zapravo `fini` beli kristalni prah koji se raspršuje u jako sitnim česticama, CS se još uvijek rastvara sporije od svih drugih vrsta, pa tako se i najduže zadržava na koži, oko 45 min i to na svežem zraku. Članom 26.Zakona o oružju i municiji punoletna lica mogu nositi gasne sprejeve i uredjaje za izazivanje elektrošokova. Istim članom propisano je da maloletna lica starija od 16 godina mogu nositi gasni sprej.

Isporuka samo na teritoriji Srbije...

Predmet: 52926681
Cena: 350 dinara Isporuka: Post Express+oko300 dinara ili licno preuzimanje .Sprej od 60ml, ... Izazivaju nepodnošljivo `pečenje` i suzenje očiju i vlažnih područja kože, kašalj i stezanje u prsima. CS (ortoklorbenzenmalon-dinitril) je zapravo `fini` beli kristalni prah koji se raspršuje u jako sitnim česticama, CS se još uvijek rastvara sporije od svih drugih vrsta, pa tako se i najduže zadržava na koži, oko 45 min i to na svežem zraku. Članom 26.Zakona o oružju i municiji punoletna lica mogu nositi gasne sprejeve i uredjaje za izazivanje elektrošokova. Istim članom propisano je da maloletna lica starija od 16 godina mogu nositi gasni sprej. 52926681 Sprej za samoodbranu 60mll(350 dinara)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.