pregleda

Perac pod pritiskom puromat kompresor Karcher HD 655 S


Cena:
17.500 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Vranje,
Vranje
Prodavac

boba_vr (300)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 321

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvođač: Karcher

Jedan od najkvalitetnijih i najjacih profesionalnih monofaznih peraca Karcher HD 655 S. Donesen iz inostranstva. Perac je sa mesinganom glavom ima izuzetan pritisak i nigde ne pusta vodu. potpuno je ispravan. Prodaje se bez puske i creva, inace je potrebna metalna puska jer plasticne ne mogu da opsluzuju perac i onemogucavaju mu rad. Na peracu je jako ispucala spoljna zastita na kablu i trebalo bi ga zameniti, zamenjen je prekidac, napuklo je staklo na pokazivacu pritiska, a rucice se ne sklapaju jer su srafovi koji ih drze ocigledno jako zardjali. Rucica je naprsla kada sam pokusao da je sklopim na silu pa sam je uspesno zalepio i sada je cvrsta i drzi. Slike su jako visoke rezolucije pa mozete uvelicati i pogledati svaki detalj iz mog opisa, a zainteresovanima saljem jos fotografija svakog detalja. Moguca je licna proba masine.

Ne saljem van Srbije i ne odgovaram za ostecenja nastala u transportu.

Predmet: 54594899
Jedan od najkvalitetnijih i najjacih profesionalnih monofaznih peraca Karcher HD 655 S. Donesen iz inostranstva. Perac je sa mesinganom glavom ima izuzetan pritisak i nigde ne pusta vodu. potpuno je ispravan. Prodaje se bez puske i creva, inace je potrebna metalna puska jer plasticne ne mogu da opsluzuju perac i onemogucavaju mu rad. Na peracu je jako ispucala spoljna zastita na kablu i trebalo bi ga zameniti, zamenjen je prekidac, napuklo je staklo na pokazivacu pritiska, a rucice se ne sklapaju jer su srafovi koji ih drze ocigledno jako zardjali. Rucica je naprsla kada sam pokusao da je sklopim na silu pa sam je uspesno zalepio i sada je cvrsta i drzi. Slike su jako visoke rezolucije pa mozete uvelicati i pogledati svaki detalj iz mog opisa, a zainteresovanima saljem jos fotografija svakog detalja. Moguca je licna proba masine. 54594899 Perac pod pritiskom puromat kompresor Karcher HD 655 S

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.