pregleda besplatna dostava

Le Petit Journal


Cena:
36.000 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Organizovani transport
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Kraljevo,
Kraljevo
Prodavac

Gvozden036 (1)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 1

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Jezik: Francuski

Francuski časopisi, tacnije nekoliko brojeva, iz ratnih godina Prvog svetskog rata. Ovi brojevi sadrže vesti, fotografije i ilustracije vezane za srpsku vojsku i narod u ovom ratu. Vrhunske ilustracije i fotografije od kojih neke nisu ni došle u javnost. Jako retki primerci koji se više ne mogu naći, jedini koji se prodaju u Srbiji. Dugo sakupljana kolekcija. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i zahteve.

Po dogovoru.

Predmet: 72980081
Francuski časopisi, tacnije nekoliko brojeva, iz ratnih godina Prvog svetskog rata. Ovi brojevi sadrže vesti, fotografije i ilustracije vezane za srpsku vojsku i narod u ovom ratu. Vrhunske ilustracije i fotografije od kojih neke nisu ni došle u javnost. Jako retki primerci koji se više ne mogu naći, jedini koji se prodaju u Srbiji. Dugo sakupljana kolekcija. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i zahteve. 72980081 Le Petit Journal

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.