pregleda

Futrola BI FOLD MERCURY Flip za Samsung J710 Galaxy J7 2016 braon


Cena:
800 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: 2 godine
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

biznetdoo (254)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 285

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Kvalitetna preklopna futrola za telefon Samsung J710 Galaxy J7 2016, sa tvrdim povezom i namenjena je za zaštitu prednje i zadnje strane mobilnog telefona. Silikonska zaštita odlično prijanja na telefon i mobilni telefon se ne vedi iz futrole prilikom korišćenja. Mogućnost futrole da bude držač za telefon. Futrola takođe poseduje džep za vizit kartice i dodatni džep za dokumenta ili sitan novac. Izradjena od najkvalitetnijeg materijala, veoma otporna na habanje i odlično upija udarce.

Besplatna isporuka na Vašu adresu ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu u Beogradu.

Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun i ovlašćenu garanciju.
Na tehničke proizvode, garancija je minimum 2 godine. Za pojedine mobilne telefone i televizore, gazancija je i do 5 godina.

BESPLATNA ISPORUKA ZA SVE PORUDŽBINE.

Plaćanje:
- Gotovinski
- Platnim karticama
- Pouzećem
- Preko računa
- Čekovima Građana

Mogućnost plaćanja na 12 rata BEZ KAMATE,
čekovima građana ili platnim karticama Banca Intesa.

Predmet: 50631589
Kvalitetna preklopna futrola za telefon Samsung J710 Galaxy J7 2016, sa tvrdim povezom i namenjena je za zaštitu prednje i zadnje strane mobilnog telefona. Silikonska zaštita odlično prijanja na telefon i mobilni telefon se ne vedi iz futrole prilikom korišćenja. Mogućnost futrole da bude držač za telefon. Futrola takođe poseduje džep za vizit kartice i dodatni džep za dokumenta ili sitan novac. Izradjena od najkvalitetnijeg materijala, veoma otporna na habanje i odlično upija udarce. 50631589 Futrola BI FOLD MERCURY Flip za Samsung J710 Galaxy J7 2016 braon

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.