pregleda

COLOURS OF THE WORLD Džemper sa kapuljačom M


Cena:
300 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Grad: Pančevo,
Pančevo
Prodavac

Pancicka60 (396)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 490

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Materijal: 100% poliacryls
Proizvođač: COLOURS OF THE WORLD
Zakopčavanje: Ne
Tip kragne: V izrez

Mere:ramena preko leđa ispod kapuljače 38,rukaviod ispod kapuljače preko ramena 75,leđa ispod miške 45,dužina od ispod kapuljače po sredini leđa 73.Materijal je mekan,prijatan pod rukom,blago se tegli.Po sredini prednjeg dela ima dve pletenice.Ima našiven džep za ruke na prednjem delu.Zakrpljen je na desnom rukavu na početku lajsne,kao što se vidi na slici.

Po dogovoru mogućnost plaćanja pouzecem.Licno preuzimanje po dogovoru na mojoj adresi. Svi dogovori se vrše preko kupindo poruka.Molim sve zainteresovane da provere date mere predmeta u ponudi i svoje mere pre kupovine.Odgovaram na sva dopunska pitanja u vezi predmeta.Sve stvari su u takvom stanju,da se mogu odmah obući .
Unapred hvala na ukazano poverenju


Predmet: 76347349
Mere:ramena preko leđa ispod kapuljače 38,rukaviod ispod kapuljače preko ramena 75,leđa ispod miške 45,dužina od ispod kapuljače po sredini leđa 73.Materijal je mekan,prijatan pod rukom,blago se tegli.Po sredini prednjeg dela ima dve pletenice.Ima našiven džep za ruke na prednjem delu.Zakrpljen je na desnom rukavu na početku lajsne,kao što se vidi na slici. 76347349 COLOURS OF THE WORLD Džemper sa kapuljačom M

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.