pregleda

Bele `mothercare` baletanke - kao novo


Cena:
441 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Palilula,
Beograd-Palilula
Prodavac

minimary4 (266)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 323

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 13.5 cm
Broj: 21
Boja: Bela
Tip: Baletanke
Namenjeno za: Devojčice

Bele lakovane baletankice brenda `mothercare` - kao nove, malo nosene, svega par puta i posle toga ih prerasli. Oprane su i ciste. Na samom spoju sa djonom ima par tackica od hodanja, ostatak je kao nov. Lako se obuvaju a imaju i lastis koji dodatno drzi baletanke na mestu. Djon je mekan ali gumiran, tako da su idealne za prelazno doba od nehodajucih ka prohodavanju. Velicina je 21 do 24m (13,5cm gaziste). Za sve dodatne informacije pisite mi :-)

Za teritoriju Beograda moguce je licno preuzimanje, prema dogovoru. Van Beograda, saljemo preko neke od kurirskih sluzbi. Placanje je moguce licno, pre slanja ili pouzecem, zavisno od nacina dostave i dogovora.

Predmet: 52409133
Bele lakovane baletankice brenda `mothercare` - kao nove, malo nosene, svega par puta i posle toga ih prerasli. Oprane su i ciste. Na samom spoju sa djonom ima par tackica od hodanja, ostatak je kao nov. Lako se obuvaju a imaju i lastis koji dodatno drzi baletanke na mestu. Djon je mekan ali gumiran, tako da su idealne za prelazno doba od nehodajucih ka prohodavanju. Velicina je 21 do 24m (13,5cm gaziste). Za sve dodatne informacije pisite mi :-) 52409133 Bele `mothercare` baletanke - kao novo

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.