pregleda

Auto sedište za decu 9-36kg Avanti Jungle


Cena:
5.584 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: 6 meseci
Isporuka: AKS
BEX
City Express
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Decijibazar (1052)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 1132

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Plava
Do (kg): 9-36 kg
Proizvođač: Jungle

-Sedište je proizvedeno u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04 -Autosedište je namenjeno uzrastu od 9-36kg (od 9 meseci do 12 godina) -Dimenzije sedišta: 44cm širina, 67cm visina , 46cm dubina -Vezivanje deteta u 5 tačaka omogućava sigurnu vožnju -Deca od 9-18m moraju biti vezana pojasom autosedišta -Bočne stranice su uzvišene i pružaju dodatnu bezbednost od bočnih udara -Egronomska ručka na zadnjem delu autosedišta služi za podešavanje visine sigurnosnih pojaseva i uzglavlja u 4 tačke sedišta tako da dete ima ispravan i udoban položaj -Naslon autosedišta se razdvaja od sedećeg dela i tako se može dobiti booster za stariji uzrast -Sedište je obloženo platnom koje se lako uklanja i održava PLAVO SEDISTE NEMA NA STANJU.

* Opremu za mobilne telefone ukoliko plaćate limundo cash ili unapred dostavljamo kuririma bez nadoknade .
* Za tehniku i bebi opremu dostava iznosi 390 din , na celoj teritoriji Srbije (osim Kosova), a plaćanje se vrši pouzećem uz cenu poručenog artikla.
* Za težine preko 10 kg cena dostave je prema cenovniku kurirske službe.


Predmet: 36424227
-Sedište je proizvedeno u skladu sa evropskim standardom ECE R44/04 -Autosedište je namenjeno uzrastu od 9-36kg (od 9 meseci do 12 godina) -Dimenzije sedišta: 44cm širina, 67cm visina , 46cm dubina -Vezivanje deteta u 5 tačaka omogućava sigurnu vožnju -Deca od 9-18m moraju biti vezana pojasom autosedišta -Bočne stranice su uzvišene i pružaju dodatnu bezbednost od bočnih udara -Egronomska ručka na zadnjem delu autosedišta služi za podešavanje visine sigurnosnih pojaseva i uzglavlja u 4 tačke sedišta tako da dete ima ispravan i udoban položaj -Naslon autosedišta se razdvaja od sedećeg dela i tako se može dobiti booster za stariji uzrast -Sedište je obloženo platnom koje se lako uklanja i održava PLAVO SEDISTE NEMA NA STANJU. 36424227 Auto sedište za decu 9-36kg Avanti Jungle

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.