pregleda

USB VENTILATOR - PRELEPOG IZGLEDA , TIH I JAK - NOVO


Cena:
689 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Organizovani transport: 150 din
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Mokrin,
Kikinda
Prodavac

vojvodinadiskont (3413)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 4332

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Odgovara za: sve

Nov ventilator sa USB ulazom , vrlo ekonomican i modernog izgleda, manjih dimenzija pa moze biti i dobar za putovanja, da stane u laptop torbu. Ima iza dugme za paljenje, tako da dok je na USB ulazu radi po nasoj potrebi, na to dugme palimo i gasimo po zelji. Podesava se i ugao ventilatora . Vrlo je tih, (ultra-quiet tehnologija), ima nekoliko boja, pa pitajte koje su jos ostale pre nego licitirate. Dobija se u svojoj lepoj kutiji tako da moze i da bude lep poklon nekom.

*** VAZNO: BESPLATNI TROSKOVI PREVOZA KURIRSKOM SLUZBOM za 4 I VISE kupljenih predmeta skupljih od 300 din***

*** Saljem pouzecem post expressom


Predmet: 41704255
Nov ventilator sa USB ulazom , vrlo ekonomican i modernog izgleda, manjih dimenzija pa moze biti i dobar za putovanja, da stane u laptop torbu. Ima iza dugme za paljenje, tako da dok je na USB ulazu radi po nasoj potrebi, na to dugme palimo i gasimo po zelji. Podesava se i ugao ventilatora . Vrlo je tih, (ultra-quiet tehnologija), ima nekoliko boja, pa pitajte koje su jos ostale pre nego licitirate. Dobija se u svojoj lepoj kutiji tako da moze i da bude lep poklon nekom. 41704255 USB VENTILATOR - PRELEPOG IZGLEDA , TIH I JAK - NOVO

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.