Slatka Temza


Cena:
249 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Misteriozni nestanak devetnaestogodišnje Izobele Mojnihan, kćerke uticajnog londonskog industrijalca, odmah nakon udaje, pokreće njenog muža Džošuu da inkognito krene u potragu za iščezlom suprugom. Krećući se u miljeu koji do tada nije poznavao, po zabačenim krčmama i jeftinim prenoćištima, te među svetom londonske sirotinje i marginalizovanih društvenih slojeva, Džošua će zahvaljujući novim perspektivama na tom putu upoznavati koliko London, toliko i svoju suprugu i sebe. Ova napeta ljubavna potraga smeštena u 19. vek, u vreme kada je besnela kuga, i završava se uporedo sa povlačenjem bolesti iz grada. Višestruko nagrađivani autor svoj je roman posvetio sećanju na genijalnog viktorijanskog novinara Henrija Mejhjua, na osnovu čijih je novinskih tekstova romane pisao i Čarls Dikens, te je on prepun živopisnih slika Londona i svakodnevnih navika njegovih raznolikih stanovnika, predstavljenih sa filmskom preciznošću, duhovitim stilskim rešenjima i jezikom dostojnim najboljih britanskih pripovedača. Autor: Metju Nil, Broj strana: 306 str., Povez: Tvrd , Format: 125 x 205 mm, Izdavač: Narodna knjiga.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 55829531
Misteriozni nestanak devetnaestogodišnje Izobele Mojnihan, kćerke uticajnog londonskog industrijalca, odmah nakon udaje, pokreće njenog muža Džošuu da inkognito krene u potragu za iščezlom suprugom. Krećući se u miljeu koji do tada nije poznavao, po zabačenim krčmama i jeftinim prenoćištima, te među svetom londonske sirotinje i marginalizovanih društvenih slojeva, Džošua će zahvaljujući novim perspektivama na tom putu upoznavati koliko London, toliko i svoju suprugu i sebe. Ova napeta ljubavna potraga smeštena u 19. vek, u vreme kada je besnela kuga, i završava se uporedo sa povlačenjem bolesti iz grada. Višestruko nagrađivani autor svoj je roman posvetio sećanju na genijalnog viktorijanskog novinara Henrija Mejhjua, na osnovu čijih je novinskih tekstova romane pisao i Čarls Dikens, te je on prepun živopisnih slika Londona i svakodnevnih navika njegovih raznolikih stanovnika, predstavljenih sa filmskom preciznošću, duhovitim stilskim rešenjima i jezikom dostojnim najboljih britanskih pripovedača. Autor: Metju Nil, Broj strana: 306 str., Povez: Tvrd , Format: 125 x 205 mm, Izdavač: Narodna knjiga. 55829531 Slatka Temza

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.