pregleda

Mexico 70 Panini - set i prazan album (replika) RETKO!!


Cena:
16.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Kolekcionarski primerak
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Užice,
Užice
Prodavac

safa75 (506)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 3096

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina: 1970
Sport: Fudbal SP
Detaljno stanje: Odlično
Popunjenost : Prazan

Replika originalnog albuma i sličica. Sličice su samolepljive (grbovi, zastave i plakati), dok su ostale odštampane na kvalitetnom tankom i plastificiranom kartonu (lepe se lepkom u alvum) i ima ih 270 u setu. Jedinstvena prilika da imate ovaj album u svojoj kolekciji, pa makar i ovakav, obzirom da će originalni za većinu ostati samo pusta želja i san, obzirom da im se cene kreću od 3-4 hiljade evra pa do 10 hiljada evra. U pitanju je internacionalna verzija albuma (ima i verzija za italijansko tržište, jedina razlika je u nešto lepšim koricama).

Plaćanje pre slanja.

Predmet: 62863041
Replika originalnog albuma i sličica. Sličice su samolepljive (grbovi, zastave i plakati), dok su ostale odštampane na kvalitetnom tankom i plastificiranom kartonu (lepe se lepkom u alvum) i ima ih 270 u setu. Jedinstvena prilika da imate ovaj album u svojoj kolekciji, pa makar i ovakav, obzirom da će originalni za većinu ostati samo pusta želja i san, obzirom da im se cene kreću od 3-4 hiljade evra pa do 10 hiljada evra. U pitanju je internacionalna verzija albuma (ima i verzija za italijansko tržište, jedina razlika je u nešto lepšim koricama). 62863041 Mexico 70 Panini - set i prazan album (replika) RETKO!!

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.