pregleda

Akcija ! SMOKINGUN - pušnica Generator dima


Cena:
13.250 din
Želi ovaj predmet: 139
Stanje: Nekorišćen
Garancija: inox trajni materijal
Isporuka: AKS
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Jagodina,
Jagodina
Prodavac

EAN/UPC: Ostalo
Tip: Pušnica Domaćin
Proizvođač: Vladar Ukusa

105 EURA JE CENA ZA GENERATOR DIMA BEZ OPREME !
CENA ZA KOMPLETAN SET JE 120 EURA !
KOMPLETAN set generatora dima čini ( uputstvo za upotrebu, knjiga recepata, generator dima sa čepom i ventilom,2kg. goriva-bukovih cepki, upaljač, vazdušna pumpa sa setom silikonskih creva,set šrafova sa mogućnošću nivelacije visine generatora u odnosu na komoru,posuda za iscedak,čistač-odpušivač cevi ).
VIŠE STOTINA PRODATIH GENERATORA DIMA I PUŠNICA !
INOX VEČITA TRAJNOST MATERIJALA !
NAJLAKŠI NAČIN DA DIMITE HRANU !
ZA SLANJE VAN SRBIJE BILO GDE U EVROPI VAŽEĆA JE INFORMACIJA DA CENA KOMPLETA SA TRANSPORTOM NE PRELAZI 150 EURA!
NAČIN MONTAŽE I RADA UREĐAJA MOŽETE POGLEDAJTI U VIDEO ZAPISU NA DNU OGLASA !
POSETITE NAŠ SAJT !
Celokupnu ponudu možete pogledati na našem zvaničnom sajtu na dnu oglasa !

Novo i inovativno pušnica-generator dima je uređaj namenjen za lako prirodno dimljenje i sušenje svih vrsta namirnica. Možete veoma lako I brzo dimiti meso, ribu, kobasice , slaninu, buđole, sir . . ali isto tako možete dimiti i krompir, papriku i ostalo povrće koje će dobiti aromu dima i imati izuzetan ukus. . Uređaj je kompletno napravljenog od najkvalitetnijeg mogućeg večitog materijala ( INOXA ) koji garantuje otpornost na temperaturu i sve ostale promene. Uređaj se montira i koristi veoma lako a uz uređaj se dobija i kompletna prateća oprema uz uputstvo za upotrebu i knjigu recepata. Uređaj za dimljenje koristi specijalnu granulaciju delova drveta koji pri sagorevanju daju izuzetnu posebnu aromu proizvodu koji dimite. Uz uređaj dobijate I početnu količinu goriva koji će Vam obezbediti dimljenje. Dodatne količine goriva uvek možete naručiti kod nas. Vaše je samo da obezbedite komoru u koju ćete staviti hranu tj. šta god dimite. To mogu biti različite vrste kutija, buradi, komora od različitih materijala a možemo Vam ponuditi i inox komore izrađene po Vašoj narudžbini koje između ostalog možete videti na slikama.

Naša specijalizovana radionica Vam nudi i preko 20 modela električnih pušnica napravljenih od različitih materijala i sa različitim dodacima u cenovnom opsegu od 150-800 eura. Naše električne pušnice koriste za dimljenje kao gorivo bukovu piljevinu koju dobijate uz uređaje. Ukus dimljenih specijaliteta proizvedenih u našim uređajima je identičan ukusu dimljenih proizvoda u tradicionalnim pušnicama.


Predmet: 10605273