pregleda

Pušnica - Generator dima - Vladar ukusa


Cena:
18.000 din
Želi ovaj predmet: 139
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Lično preuzimanje
Plaćanje: Plaćanje pre slanja (Ostalo)
Lično
Grad: Jagodina,
Jagodina
Prodavac

EAN/UPC: Ostalo
Tip: Pušnica Domaćin
Proizvođač: Vladar Ukusa

VLADAR UKUSA JE VAŠ SIGURAN RECEPT!
OBAVEZNO POGLEDAJTE VIDEO NA DNU OGLASA !
Cena 150 eura je za kompletan generator bez komore!
Novo i inovativno pušnica-generator dima je uređaj namenjen za lako prirodno dimljenje i sušenje svih vrsta namirnica. Možete veoma lako I brzo dimiti meso, ribu, kobasice , slaninu, buđole, sir . . I za to Vam je dovoljan samo naš uređaj. Uređaj je napravljenog od najkvalitetnijeg mogućeg materijala (nerđajućeg inoxa ) koji garantuje otpornost na temperaturu i sve ostale promene. Uređaj se montira i koristi veoma lako a uz uređaj se dobija i kompletna prateća oprema uz uputstvo za upotrebu i knjigu recepata. Uređaj za dimljenje koristi specijalnu granulaciju delova drveta koji pri sagorevanju daju izuzetnu posebnu aromu proizvodu koji dimite. Uz uređaj dobijate I početnu količinu goriva koji će Vam obezbediti dimljenje. Dodatne količine goriva uvek možete naručiti kod nas. Vaše je samo da obezbedite komoru u koju ćete staviti meso ili šta god dimite. To mogu biti različite vrste kutija, buradi, komora od različitih materijala a možemo Vam ponuditi i inox komore izrađene po Vašoj narudžbini koje između ostalog možete videti na slikama.
IZABERITE I VI SVOJU PUŠNICU !
Više stotina prodatih pušnica renomiranim restoranima, hotelima i domaćinstvima naša su potvrda da znamo sa sigurnošću koji je uređaj potreban i Vama !!!
Mi smo specijalizovani i poznati kao radionica za izradu pušnica i sušara za meso, ribu, sireve,kobasice i ostalo. Višegodišnje iskustvo u dimljenju i sušenju skoro svih proizvoda smo iskoristili za izradu električnih pušnica koje u potpunosti zamenjuju dimljenje tradicionalnom pušnicom.
Uređaje pravimo uvek namenski i za poznatog kupca. Imamo preko 20 modela uređaja u ponudi. Uređaji se razlikuju po vrsti materijala, kapacitetu, snazi grejača, dodatnoj opremi i u cenovnom su opsegu od 130-800 eura. U osnovnoj cenovnoj ponudi su komore od pocinkovanog lima a izrada je od inoxa se doplaćuje. Nudimo Vam i posebnu liniju naših uređaja SHARK full inox (lufteri, bravice, šarke. . . ) oprema se koristi i u izradi jahti i luksuznih brodova.
Za kupce tri i više proizvoda dajemo poseban rabat. Rok isporuke za Srbiju je do 10 dana.
Svakom uređaju potvrđena je originalnost žigom VLADAR UKUSA. Standard EU.
UKOLIKO VAM JE POTREBNA POMOĆ U ODABIRU UREĐAJA POZOVITE NAS TELEFONOM ILI POŠALJITE PORUKU!
Svi uređaji Vam stižu kompletni i specijalno zapakovani u 5-toslojne kartonske kutije.
U proširenoj ponudi su termostati, termometri na vratima, providna vrata (od kaljenog stakla), inox rešetke-žice ili full inox komore. . .
Uređaje mozete koristiti u dvorištu, na terasi. . jednom rečju gde god želite naravno uz priključak na mrežni napon tj. prisustvo struje. (monofazna). Uređaji su visokog kvaliteta i lako se održavaju.
Za svaki tip uređaja obezbeđeni su rezervni delovi i eventualni servis se radi normalno u skladu sa potrebom.


Predmet: 10605273