pregleda

Makovi nisu nevini


Cena:
149 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Godina izdanja: 2002
ISBN: 86-331-0510-1
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

Rada Stojčević: Odjedanput mi se rodila ideja da napišem roman o narkomaniji zato što sam uverena da čak i kada se tone ka samom bezdanu, ipak treba tražiti u svakom trenutku razlog za odu životu Ne poznajemo dovoljno ni vlastitu decu Išao je bez cilja. Kao da je nogama gađao sopstvene misli koje su se sudarale. Išao je žustro kao da je krenuo na neki obračun, samo nije znao sa kim. Nije znao šta bi sa sobom. Kada bi neko mogao da vrati vreme, pomislio je! Da sve bude kao pre! - napisala je Rada Stojčević u romanu `Makovi nisu crveni` u izdanju `Narodne knjige`, koji se na zanimljiv način bavi velikom pošasti našeg vremena, narkomanijom. Ova spisateljica poznata je ljubiteljima pisane reči po svojim zbirkama poezije kao i po vrlo duhovito sročenoj knjizi `Kako se udati - ne udati`. Govoreći za `Blic` o svom novom romanu i o motivima koji su je opredelili da se na takav način pozabavi temom narkomanije, Rada kaže kako danas većina sveta, pogotovo mladog, `puši` odnosno `duva` što je zapravo samo uvod u njihovu propast. Autor: Rada Stojčević, Broj strana: 221 str., Povez: Broš, Izdavač: Narodna knjiga.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 55757147
Rada Stojčević: Odjedanput mi se rodila ideja da napišem roman o narkomaniji zato što sam uverena da čak i kada se tone ka samom bezdanu, ipak treba tražiti u svakom trenutku razlog za odu životu Ne poznajemo dovoljno ni vlastitu decu Išao je bez cilja. Kao da je nogama gađao sopstvene misli koje su se sudarale. Išao je žustro kao da je krenuo na neki obračun, samo nije znao sa kim. Nije znao šta bi sa sobom. Kada bi neko mogao da vrati vreme, pomislio je! Da sve bude kao pre! - napisala je Rada Stojčević u romanu `Makovi nisu crveni` u izdanju `Narodne knjige`, koji se na zanimljiv način bavi velikom pošasti našeg vremena, narkomanijom. Ova spisateljica poznata je ljubiteljima pisane reči po svojim zbirkama poezije kao i po vrlo duhovito sročenoj knjizi `Kako se udati - ne udati`. Govoreći za `Blic` o svom novom romanu i o motivima koji su je opredelili da se na takav način pozabavi temom narkomanije, Rada kaže kako danas većina sveta, pogotovo mladog, `puši` odnosno `duva` što je zapravo samo uvod u njihovu propast. Autor: Rada Stojčević, Broj strana: 221 str., Povez: Broš, Izdavač: Narodna knjiga. 55757147 Makovi nisu nevini

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.