pregleda

Strašilo iz Oza i Rinkitink u Ozu


Cena:
149 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 2005
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Narodno stvaralaštvo, legende, mitovi i bajke oduvek su bili sastavni deo detinjstva, jer svako dete poseduje zdravu, urođenu ljubav prema fantastičnim, čudesnim i očigledno, nestvarnim pričama. Grimove i Andersenove krilate vile unele su više radosti u dečja srca nego sve druge ljudske tvorevine. Ipak, starinska bajka, koja se generacijama čitala, može sada da se označi kao `istorijska` u dečjoj biblioteci, jer je došlo vreme za savremenije `čudesne priče` iz kojih su uobičajeni div, patuljak i vila isključeni, zajedno sa svim onim strašnim događajima, od kojih se ledi krv u žilama, smišljenim da svakoj priči daju zastrašujuće naravoučnije. Danas se pouke o dobru i zlu primaju u školi, te stoga suvremeno dete traži samo zabavu i rado zaobilazi neprijatne događaje. Imajući ovo na umu, priču o `Čarobnjaku iz Oza` napisao sam isključivo zato da se dopadne današnjem detetu. Ona teži tome da bude osavremenjena bajka koja zadržava čudesno i zabavno, a isključuje tužno i zastrašujuće. Autor: L.Frenk Baum, Povez: Tvrdi, Broj strana: 205 str., Format: 14,5 x 20,5 cm, Izdavač: Narodna knjiga.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 55829327
Narodno stvaralaštvo, legende, mitovi i bajke oduvek su bili sastavni deo detinjstva, jer svako dete poseduje zdravu, urođenu ljubav prema fantastičnim, čudesnim i očigledno, nestvarnim pričama. Grimove i Andersenove krilate vile unele su više radosti u dečja srca nego sve druge ljudske tvorevine. Ipak, starinska bajka, koja se generacijama čitala, može sada da se označi kao `istorijska` u dečjoj biblioteci, jer je došlo vreme za savremenije `čudesne priče` iz kojih su uobičajeni div, patuljak i vila isključeni, zajedno sa svim onim strašnim događajima, od kojih se ledi krv u žilama, smišljenim da svakoj priči daju zastrašujuće naravoučnije. Danas se pouke o dobru i zlu primaju u školi, te stoga suvremeno dete traži samo zabavu i rado zaobilazi neprijatne događaje. Imajući ovo na umu, priču o `Čarobnjaku iz Oza` napisao sam isključivo zato da se dopadne današnjem detetu. Ona teži tome da bude osavremenjena bajka koja zadržava čudesno i zabavno, a isključuje tužno i zastrašujuće. Autor: L.Frenk Baum, Povez: Tvrdi, Broj strana: 205 str., Format: 14,5 x 20,5 cm, Izdavač: Narodna knjiga. 55829327 Strašilo iz Oza i Rinkitink u Ozu

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.