pregleda

Enciklopedija samoniklog jestivog bilja – Ljubiša Grlić


Cena:
3.200 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

Godina izdanja: 1990
ISBN: 86-393-0172-7
Oblast: Biologija
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

OBAVEZNO PROCITATI, DOLE PRI DNU OVE STRANICE , OPIS KNJIGE !!!KAPITALNO DELO, UBEDLJIVO NAJBOLJA , NAJPRODAVANIJA I JEDINA KNJIGA NA NASIM PROSTORIMA KOJA JE IZASLA NA TEMU -PREZIVLJAVANJA U PRIRODI !!! KNJIGA JE PERFEKTNO OCUVANA -STANJE(ODLICAN 5-)!!!SVAKO KO ZNA, I KO JE CITAO KNJIGU -NIJE POTREBO OBJASNJAVATI O ZBOG CEGA JE OVO KAPITALNO DELO ?!!!Enciklopedija samoniklog jestivog bilja – Ljubiša Grlić Enciklopedija samoniklog jestivog bilja `August Cesarec` Zagreb 1990. tvrdi povez, odlično očuvana ilustrovana, latinica, 392 str. Enciklopedija sadrži podrobne, sistematske opise više od 400 biljnih vrsta i oko 500 fotografija u boji. Knjiga je neophodni priručnik za izletnike, planinare, izviđače, vegetarijance, i za učesnike akcija `preživljavanja`. Ljubitelji prirode i nezagađene hrane otkri će u ovom priručniku mnoštvo novih i nepoznatih vrsta ukusnog i zdravog divljeg povrća, šumskog voća, začinskih i čajnih biljaka. Enciklopedija može biti dragocena pomoć u slučaju oskudici, rata ili teških elementarnih nepogoda.Godina izdanja: 1990
ISBN: 86-393-0172-7
Oblast: Biologija
Jezik: Hrvatski
Autor: Strani

Izdavač: August Cesarec
Biblioteka: Priručnici
Godina: 1990
Broj strana: 392, ilustrovano
Format: 24.5x17
Povez: tvrd

O knjizi


U poslednje vreme povećava se interesovanje za jestive biljke koje slobodno rastu u prirodi. Saznanje da živimo u sve
zagađenijem i zatrovanijem svetu menja neke ustaljene pristupe prehrani i postupno nas orijentise prema zdravoj prirodnoj biljnoj hrani, kojom naše jelovnike možemo i osvežiti i obogatiti. Sve više maha uzimaju pokreti koji teže ka približavanju savremenog čoveka prirodi, a širi se i vegetarijanstvo, koje će u bogatstvu naše flore naći velike mogućnosti za ostvarenje svojih ideja. Osim toga, sadašnje naše teškoće i sniženi standard života upućuju nas na prirodu, na neiscrpne i besplatne izvore biljne hrane. Napokon, neizvesnost življenja u današnjem nemirnom svetu, a i strah od izbijanja rata, navode nas da razmišljamo o rezervnoj hrani, koja bi nam olakšala preživljavanje u svim okolnostima što bi nas mogle zadesiti.


Očuvanost:PERFEKTNA (5-)

NEMOJTE LICITIRATI-KUPOVATI, UKOLIKO VAM USLOV LICNOG PREUZIMANJA NE ODGOVARA !!!
MOLIM VAS, PROCITAJTE PRE KUPOVINE!!! NE SALJEM KNJIGE-JEDINA OPCIJA JE LIČNO PREUZIMANJE , TC`DELTA` ili TC `PIRAMIDA` NA N. BEOGRADU - TO JE JEDINA OPCIJA AKO SE ODLUČITE DA LIČNO PREUZMETE I PLATITE KUPLJENI PREDMET!!!NEMOJTE LICITIRATI-KUPOVATI, UKOLIKO VAM USLOV LICNOG PREUZIMANJA NE ODGOVARA !!!

Nemojte licitirati ukoliko Vam uslov ličnog preuzimanja ne odgovara!!!Predmet: 43398869