Ulje lavande 1l


Cena:
940 din
Želi ovaj predmet: 15
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Novi Kneževac,
Novi Kneževac
Prodavac

mihoks (131)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 285

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Rok trajanja: Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti
Proizvođač: Ručno rađen

Ulje lavande - macerat lavande u hladno cedjenom ulju suncokreta za sve tipove koze sa dodatim vitaminom E.
Koristi se za deciju kozmetiku, opekotine, upale, regeneraciju, akne, ekcem, dermatitis i gljivice.

Mnogi je nazivaju i ”lekom za sve”. Cvet lavande poseduje lekovito dejstvo, pre svega antiseptičko, protivupalno i umirujuće. Lavanda je analgetik, diuretik, antidepresiv, antireumatik,antitoksik, sedativ, tonik, stimulant.

ulje lavande podstiče regeneraciju tkiva, koristi se i za ublažavanje rana i opekotina (zbog svog antiseptičkog svojstva). Koristi se kod uboda insekata, protiv gljivica, akni, psorijaze i drugih oštećenja kože.

ulje lavande se koristi i za negu lica, već smo napomenuli da ulazi u sastav mnogih krema za lice upravo zbog svog svojstva da podstiče regeneraciju tkiva.

Kao antiseptičko sredstvo, takođe se bori protiv patogenih mikroorganizama koji izazivaju različite problema na koži lica, a deluje i umirujuće tako što smiruje iritacije na koži.

Ulje od lavande se posebno preporučuje za negu masne kože, koja je sklona bubuljicama i aknama. Kao snažno dezinfekciono sredstvo, lavanda uništava bakterije koje izazivaju akne i bubuljice, regneriše kožu lica, uklanja ožiljke od akni i smiruje upalne procese.

Ulje od lavande možete koristiti, osim za masni tip kože, i za ostale tipove kože. Naročite se preporučuje ako imate kožna oboljenja kao što su dermatitis, ekcemi, psorijaze, crvenilo.

Ukoliko imate problema sa oštećenom kosom, opadanjem kose i peruti – koristite ulje od lavande za kosu!

Hladno cedjeno ulje od suncokreta je jedan od najmoćnijih prirodnih izvora različitih hranljivih sastojaka potrebnih organizmu.

Hladno cedjeno ulje suncokreta koristi se i u kozmetičkoj industriji zato stoje gotovo bezbojno, sadrži esencijalne masne kiseline što ga čini dobrom bazom ža mnoge aroma-terapijske proizvode.

Ulje suncokreta sadrži omega-6 masna kiselina u formi triglicerida, 4-9% palmitinske kiseline, 1-7% stearinske kiseline, 14-40% oleinske kiseline i 48-74% linoleinske kiseline, kao i belančevine, vitamine A, D i B kompleksa, magnezijum, kalcijum, gvožđe, fosfor i kalijum. Samo hladno cedjeno ulje od suncokreta sadrži beta-karotin.

Hladno cedjeno ulje od suncokreta sadrži i lecitin, tokoferol, karotenoide i razne vrste voska, a ima i više vitamina E od bilo kojeg drugog ulja.

Najnovija istraživanja pokazala su da suncokret sadrži ceramid, koji je identičan ceramidu VI u ljudskoj koži. Obnavlja oštećene slojeve kože, sprečava gubitak vlage te štiti kožu.







Ako ste izabrali predmet sa besplatnom dostavom saljem vam postom kao preporuceno pismo nakon uplate cene proizvoda na racun. Ako ste narucili vise mojih proizvoda i jedna je sa besplatnom dostavom onda cu vam sve predmete poslati besplatno nakon uplate cene na racun.
Troškove slanja snosi kupac ako nije besplatna dostava.

Kremu drzite na sobnoj temperaturi do 20°C, ako je toplije stavite u frizider.
Broj racuna na koji mozete uplatiti je:
160530010157931140, Banca intesa

Predmet: 41184855

LimundoGrad d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Više informacija.