STONA KLIMA


Cena:
2.550 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Medijana,
Niš-Medijana
Prodavac

Namenjena je za hlađenje manje prostorije ili dela velike prostorije – radnog prostora. Prikladna je i za svaku sobu u vašem domu. Mini klimu mozete prikljuciti na: adapter za mobilni, laptop, kućni kompjuter, eksternu bateriju, punjac za mobilni u autu itd. Radi sa vodom iz svog hladnjaka. Nema otpadnih voda. Lagana je, tiha u radu, prenosiva, može se koristiti i u automobilima. Zahvaljujući hidro-rashladnom sistemu, mini klima kombinuje rad ventilacijskog sistema i sistema za isparavanje vode. Osim što hladi vazduh ova klima u isto vreme vlaži i pročišćava vazduh. Ima tri brzine rada ventilatora – tri nivoa hlađenja i usmerivač vazduha. Nivo hlađenja može se regulisati i načinom korišćenja hladnjaka. Bez vode radi samo kao ventilator. Prvi nivo hlađenja dobija se sipanjem hladne vode u rezervoar, drugi nivo hlađenja postiže se kvašenjem filtera, a najviši nivo hlađenja je kada se nakvašen filter ohladi u frižideru i onda stavi u klimu. Sa samo 1 punjenjem rezervoara za vodu može raditi do 10 sati. Stavljenjem eteričnog lavandinog ulja u rezervoar sa vodom pomoći će vam da se rešite komaraca. Komplet sadrži: 1x mini klimu, 1x usb kabl, 1x upustvo za upotrebu. Cena jedne klime je 2.550 dinara.


Predmet: 61357757
Namenjena je za hlađenje manje prostorije ili dela velike prostorije – radnog prostora. Prikladna je i za svaku sobu u vašem domu. Mini klimu mozete prikljuciti na: adapter za mobilni, laptop, kućni kompjuter, eksternu bateriju, punjac za mobilni u autu itd. Radi sa vodom iz svog hladnjaka. Nema otpadnih voda. Lagana je, tiha u radu, prenosiva, može se koristiti i u automobilima. Zahvaljujući hidro-rashladnom sistemu, mini klima kombinuje rad ventilacijskog sistema i sistema za isparavanje vode. Osim što hladi vazduh ova klima u isto vreme vlaži i pročišćava vazduh. Ima tri brzine rada ventilatora – tri nivoa hlađenja i usmerivač vazduha. Nivo hlađenja može se regulisati i načinom korišćenja hladnjaka. Bez vode radi samo kao ventilator. Prvi nivo hlađenja dobija se sipanjem hladne vode u rezervoar, drugi nivo hlađenja postiže se kvašenjem filtera, a najviši nivo hlađenja je kada se nakvašen filter ohladi u frižideru i onda stavi u klimu. Sa samo 1 punjenjem rezervoara za vodu može raditi do 10 sati. Stavljenjem eteričnog lavandinog ulja u rezervoar sa vodom pomoći će vam da se rešite komaraca. Komplet sadrži: 1x mini klimu, 1x usb kabl, 1x upustvo za upotrebu. Cena jedne klime je 2.550 dinara. 61357757 STONA KLIMA

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.