pregleda

Pristup u kap i seme


Cena:
249 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 1998
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

Marko Nedić: `O sudbini kažnjenih žena na Golom otoku i Svetom Grgoru.. Autor rečima i iskustvom samih kažnjenica, žrtvovanih u ime politike i njene dogmatizovane ideološke svesti, govori kao o nečem najstrašnijem i najtragičnijem što imse moglo dogoditi u društvu koje je deklerativno proglašavano najslobodnijim društvom u kojem se može živeti. ` Ljubiša Jeremić: `Pristup u kap i seme Miroslava Josića Višnjića... Može se čitati kao naročit stvaralački pristup istorijskom stradanju koje je moralo biti prikazano kao stradanje pojedinaca, one kapi u okeanu bede. ` Vladislava Rbnika: `Pristup u kapi i seme je knjiga koja puno dejstvo postiže tek u pažljivom, ponavaljanom, unakrsnom čitanju. Preispitivanje prošlosti, traganje za izvesnostima, prenosi se u tom procesu sa kazivača na čitaoca. ` Đorđe Vuković: `Josić se nije usredsredio na samo mučilište i nepodnošljive ljudske patnje, već je... Stavio prigušivač na jauke mučenika i doveo junake koje se mirno sećaju logora, teškog rada, žeđi, gladi, bolesti, isleđivanja iz noći u noć, mučkih ubistava, batina, mokrih ležaja, smrdljive hrane i drugih svakodnevnih nevolja. ` Autor: Miroslav Josić Višnjić, Format: 21 cm, Broj strana: 430 str., Povez: Broš, Izdavač: Narodna knjiga.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 55819003
Marko Nedić: `O sudbini kažnjenih žena na Golom otoku i Svetom Grgoru.. Autor rečima i iskustvom samih kažnjenica, žrtvovanih u ime politike i njene dogmatizovane ideološke svesti, govori kao o nečem najstrašnijem i najtragičnijem što imse moglo dogoditi u društvu koje je deklerativno proglašavano najslobodnijim društvom u kojem se može živeti. ` Ljubiša Jeremić: `Pristup u kap i seme Miroslava Josića Višnjića... Može se čitati kao naročit stvaralački pristup istorijskom stradanju koje je moralo biti prikazano kao stradanje pojedinaca, one kapi u okeanu bede. ` Vladislava Rbnika: `Pristup u kapi i seme je knjiga koja puno dejstvo postiže tek u pažljivom, ponavaljanom, unakrsnom čitanju. Preispitivanje prošlosti, traganje za izvesnostima, prenosi se u tom procesu sa kazivača na čitaoca. ` Đorđe Vuković: `Josić se nije usredsredio na samo mučilište i nepodnošljive ljudske patnje, već je... Stavio prigušivač na jauke mučenika i doveo junake koje se mirno sećaju logora, teškog rada, žeđi, gladi, bolesti, isleđivanja iz noći u noć, mučkih ubistava, batina, mokrih ležaja, smrdljive hrane i drugih svakodnevnih nevolja. ` Autor: Miroslav Josić Višnjić, Format: 21 cm, Broj strana: 430 str., Povez: Broš, Izdavač: Narodna knjiga. 55819003 Pristup u kap i seme

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.