pregleda besplatna dostava

PXD BIOPIRAMIDA


Cena:
12.500 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Novo
Garancija: NEOGRANIČENO
Isporuka: AKS
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Rok isporuke: 3-5 radnih dana
Prodavac Pravno lice

PXDS (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 0

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

PXD BIOPIRAMIDA smanjuje negativan uticaj na ljudsko telo elktromagnetskog zračenja koje emituju uređaji u domaćinstvu i životnoj sredini- od elektrosmoga. Uređaji koji emituju elktrosmog su: električni uređaji u domaćinstvu/poslovnom prostoru, GSM i UMTS predajnici, uređaji WiFi sistema, radio talasi i sva ostala elektronska oprema.
PXD BIOPIRAMIDA neutrališući i dejstvo geopatogenih i kosmičkih zračenja. Transformišuči frekvencije koje naas okružuju, a pri tome deluju negativno na žive organizme u stambenom i/ili poslovnom prostoru, stvara pozitvno energetsko polje frekvencije 7,83 Hz poznato kao ŠUMANOVA REZONANCA.
Efekti koji se menifestuju delovanjem Biopiramide su :
- bolji san i cirkadijalni ritmovi,
- bolja koncentracija,
- smanjenje stresa,
- eliminacija uznemirenosti,
- smanjenje osećaja nesigurnosti,
- eliminacija anksioznih stanja i
- regulacija hiiperaktivnosti kod dece.

Način upotrebe i pravilo korišćčenja:

Postavljanje biopiramide: Uvek u centru stambenog i/ili poslovnog prostora. Uvek na pod u prostoriji. stranice biopiramide na kojoj je slika - logo mora biti okrenuta ka Severu (severno magentno polje aktivira vibracije specifičnog titrajnog opsega čestice nanokristala metala u `telu ` biopiramide koje dovode do transforamcije energija iz okruženja u frekvenciju Šumanovih talasa).
Zaštitno polje biopiramide prostire se 3(tri) metra u visinu i 7 (sedam) metara u poluprečniku oko biopiramide.(POVRŠINA KRUGA CCA 154 M2).

ODRŽAVANJE PXD BIOPIRAMIDE:

Shodno upotrebi, postavljanjem Biopiramide u prostoru, ona akumulira negativna nejonizujuća -elektromagnetsak zračenja u tom prostoru. Zbog toga je potrebno `čistiti` biopiramidu na sledeći način:
- u prvom mesecu korišćenja, 4(četiri) puta , na svakih sedam dana po jednom, otvoriti (skinuti vrh sa biopiramide) biopiramidu i izneti na sunce, tako da je otvor na vrhu okrenut prema suncu - najmanje 2 (dva) do 3 (tri) sata (može i duže). Putem pijezo-električnog efekta negativni joni akumulirani u kvadru unutar tela Biopiramide (šuplji kvadar sa kristalima kvarca) se izbijaju i na taj način Biopiramida regenereiše, čisti, od nakupljene energije koja bi negativno uticala na zdravlje. Nakon prvog meseca dovoljno je ovaj postupak ponavljati barem 1 (jedqan) put mesečno.

NAKON `ČIŠĆENJA` BIOPIRAMIDA SMANJUJE NEGATIVAN UTICAJ AMBIJENTALNIH ZRAČENJA (NEJNIZUJUĆEG ZRAČENJA) OD 100%

Dejstvo PXD BIOPIRAMIDE je naučno ispitano i dokazano. Ustanovljeno je da ono ima pozitivne efekte na ljudski organizam. Ispitivanja su vršena i sertifikovana od evropskih (EU) instituta IGEF- Nemačka i BION - Slovenija

Rok trajanja : NEOGRANIČEN do fizičkog uništenja
PREPORUKA - OBAVEZNO POGLEDAJTE FILM `BEŽIČNA TEHNOLOGIJA I NAŠE ZDRAVLJE` (link u prilogu)

CENA ZA SRBIJU : 12.500 din , ZA inostranstvo 150.-€

PLAĆANJE:
PRE ISPORUKE NA RAČUN PXD SISTEM DOO ILI
PLAĆANJE POUZEĆEM NAKON DOSTAVE

Predmet: 52921377

LimundoGrad d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Više informacija.