pregleda

BUŠENJE RUPA u zidu cigla, blok, beton, gips, siporeks


Cena:
200 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica

BUŠENJE RUPA U ZIDU
cigla, beton, blok, siporeks, gips...
Cena od 200din je po 1 bušenju rupe prečnika do 10mm (1cm) i 12mm (1,2cm) (uobičajeno 6mm, 8mmm, 10mm, 12mm) i 14mm meksi materijali od betona, a u betonu 300din. Beton 14/16/18mm-400din po rupi, a mekši materijali 300din.
Cena važi za broj rupa: do 10.
Za broj rupa >10 cena sa popustom zavisno od broja rupa, do 20%.
Za veće prečnike cena je veća. Cena zavisi od tvrdoće materijala i debljine zida.

SVE MOJE AUKCIJE, ZA SVAKOGA PONEŠTO - pogledajte, ima dosta toga zanimljivog, možda baš za Vas ili Vaše prijatelje:

http://www.kupindo.com/Clan/Proka-pronalazac/SpisakPredmeta

(od potrošačke elektronike i autoelektrike do profesionalnih stvarčica!) - PITAJTE
adapteri/punjaci, kablovi, baterije, nosaci/stalci/drzaci, futrole, folije i dr oprema za mobilne telefone, foto-aparate i kamere, PDA, GPS navigacije, držači za tablet, punjači za laptop, notebook, netbook, touch screen, LCD, lemilice, duvaljke za vruc vazduh, invertori/inverteri/pretvaraci napona/struje, merni instrumenti/unimeri/multimetri... do proizvoda za kuću i žene i decu (torbice, obuća, odeća, čizme, satovi, suveniri, vaze, igračke i dr)

SPECIJALAN POKLON:
+ POPUST NA VEĆU KOLIČINU ARTIKALA 5%, 10% i 20%, zavisno od pojedinačne cene, količine i vrste artikla. Za skuplje artikle to podrazumeva kupovinu 2, 3 ili više artikala, za jeftinije 5, 10 ili više artikala.
POPUST možete ostvariti i ako ste čest kupac.
+ POŠTARINA - moguće je, u nekim slučajevima, i opcija da ja platim poštarinu umesto Vas (važi za skuplje artikle, veće naručene količine i poštarine do 150din/200din - ali NE ZA SVE artikle)

ZA ODREDJENE PORUDŽBINE (NE SVE - npr za alat DA) U VREDNOSTI OD 1500din I VIŠE uplaćujete izvestan deo sredstava ili pun iznos cene proizvoda na račun (koji ćete dobiti od mene nakon kupovine i razmene poruka) ukoliko je predmet dostupan tj na lageru (a TO I SVE DRUGO MOŽETE DA PITATE I PRE KUPOVINE, potrudiću se da Vam odgovorim na vreme i što više mogu tačnije, u Vašem interesu).

LIČNO PREUZIMANJE:
BEOGRAD (skoro ceo grad), RAKOVICA-LABUDOVO BRDO-PETLOVO BRDO-VIDIKOVAC, LIPOVICA-BARAJEVO ili DOLAZAK NA ŽELJENU ADRESU PO POTREBI na teritoriji Beograda (za predmete težine do 25kg) uz prethodni dogovor.
Ne odgovaram za eventualna oštećenja ili gubitak predmeta u transportu.

NEDELJOM i za velike pravoslavne praznike (crveno slovo) NE RADIM i ne isporučujem robu (i kurirske službe ne rade nedeljom), tako da ne očekujete da ću tada pregledati poruke i odgovoriti na njih, ali već od sutradan ujutru od 8h hoću.

ISPORUKA odnosno slanje poručene robe u izuzetno hitnim slučajevima moguća čak i istog dana kada poručite, ukoliko poručite najkasnije do 16h radnim danima odnosno do 12h subotom (važi, naravno, pod uslovom da su predmeti tada dostupni na lageru). Uobičajeno je to odmah sutradan (osim za porudžbine subotom jer nedeljom ne rade kurirske službe a ni ja) ili najkasnije 2-3 dana od trenutka poručivanja ukoliko je roba na zalihama (i nema nekih drugih otežavajućih okolnosti-npr potreba za specijalnim zaštitnim i dodatnim pakovanjem ili eventualno ustanovljena neka nepravilnost koju je potrebno otkloniti-oštećenje, neispravnost i slično), kao i prilikom čekanja uplate na račun za pojedine skuplje artikle, po dogovoru.

Sve ostale detalje dogovaramo nakon završene aukcije - obavljanja kupoprodaje i razmene podataka preko Kupindo poruka.

+INTERES KUPCA JE UVEK ISPRED INTERESA PRODAVCA!+
Ukoliko imate nekih primedbi ili predloga da se nešto u ponudama poboljša - recite - potrudiću se da izađem u susret Vašim predlozima, potrebama i željama, a ukoliko ima problema sa samim predmetom i niste ga dobili u željenom stanju, javite se da pokušamo da rešimo problem pre nego što počnete da dajete bilo kakve sugestije ili ocene.
Hvala na razumevanju

Svako dobro!

Predmet: 30233457