pregleda besplatna dostava

Kceri princeze Sultane - Dzin Sason


Cena:
300 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Plaćanje pre slanja (Ostalo)
Plaćanje pouzećem
Lično
Grad: Leskovac,
Leskovac
Prodavac

Godina izdanja: 2005
ISBN: 86-7710-116-0
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Ova knjiga nastavlja priču o princezi Sultani, njenim kćerima i drugim ženama koje one lično poznaju. Sada, princeza i Džin Sason usmeravaju priču na Sultanine dve kćeri u adolescentskom dobu, Mahu i Amani. Kao druga generacija članova kraljevske porodice koja se obogatila od naftnog bogatstva Saudijske Arabije, Maha i Amani nikada nisu upoznale bedu koju su svi stanovnici Saudijske Arabije iskusili pre nego što je nafta otkrivena. Sultanine kćeri okružene su neverovatnim bogatstvom i luksuzom od dana kada su se rodile, i to uzimaju zdravo za gotovo. Ipak, budući da im je nametnut nepodnošljiv način života prepun ograničenja, Maha i Amani reaguju jednako očajnički.
Otvoreno i skromno, Sultana deli radost, razočaranje i mračne periode strahovanja materinstva i braka u Saudijskoj Arabiji. Detaljno govori o poteškoćama koje su neraskidivo povezane sa odgajanjem ženske dece u jednom takvom društvu prepunom zabrana, i otkriva svoje najintimnije tajne.
Dirljiva i lična, priča Kćeri princeze Sultane ponovo prebrojava svakodnevne borbe jedne žene koja želi da obezbedi slobodu za sebe i sledeće generacije. I pored toga što su njeni uspesi skromni, uspela je da pomeri granice ponašanja u braku i majčinstvu i otvorila vrata za spore ali moguće promene za žene u svojoj zemlji.

Lično preuzimanje je moguće samo u Leskovcu, u cetru grada kod crkve. Možete nas prvo obavestiti na telefon 063 18 83 037 pre uplate, ili pustiti sms da ste uplatili cenu predmeta i troškove poštarine. Po proveri stanja na bankovnom računu, biće Vam poslat predmet. Ukoliko stoji besplatna dostava odnosi se samo na slanje preporucenom tiskovinom. Ukoliko kupac zeli slanje Post Expressom sam placa postarinu.

BROJ TEKUCEG RACUNA na koji mozete uplatiti, u Unicredit banci je : 170001029644800076 na ime Milica Ljubic
Po obavljenoj kupovini od kupca očekujem da se javi kako bi se dogovorili o načinu placanja i isporuci.
Isporuka po dogovoru.
Pogledajte naše ostale predmete i kupovinom više predmeta smanjite troškove poštarine.

Predmet: 30070981