pregleda

„SRPSKI JEZIK- TESTOVI ZA PRIPREMU ZAVRŠNOG ISPITA“


Cena:
910 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Rok isporuke: 3-5 dana
Prodavac Pravno lice

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: Ostalo
Namenjeno za: 8. razred
Autor: Domaći
Izdavač: Škola plus
Jezik: Srpski
Predmet: Srpski jezik

Autor: Ivana Marković Dizajn: D punkt Edicija: TESTOVI za pripremu završnog ispita Godina izdanja: 2014 Zbirka sadrži 20 testova. Svaki test ima 20 pitanja i obuhvata gradivo osnovne škole iz Srpskog jezika. Rešavanjem testova učenik ponavlja celokupno gradivo neophodno za polaganje završnog ispita i istovremeno sistematizuje bazična znanja, osnovu za praćenje gradiva srdnje škole. Pomoćiće vam da se oslobodite straha, da uvežbate naučeno gradivo iproverite svoje znanje. Pitanja iz svake oblasti ravnomerno su zastupljena i svako pitanje proverava jedan od obrazovnih standarda osnovnog, srednjeg ili naprednog nivoa. Na kraju zbirke nalaze se rešenja i ključ za bodovanje testa.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 60657913
Autor: Ivana Marković Dizajn: D punkt Edicija: TESTOVI za pripremu završnog ispita Godina izdanja: 2014 Zbirka sadrži 20 testova. Svaki test ima 20 pitanja i obuhvata gradivo osnovne škole iz Srpskog jezika. Rešavanjem testova učenik ponavlja celokupno gradivo neophodno za polaganje završnog ispita i istovremeno sistematizuje bazična znanja, osnovu za praćenje gradiva srdnje škole. Pomoćiće vam da se oslobodite straha, da uvežbate naučeno gradivo iproverite svoje znanje. Pitanja iz svake oblasti ravnomerno su zastupljena i svako pitanje proverava jedan od obrazovnih standarda osnovnog, srednjeg ili naprednog nivoa. Na kraju zbirke nalaze se rešenja i ključ za bodovanje testa. 60657913 „SRPSKI JEZIK- TESTOVI ZA PRIPREMU ZAVRŠNOG ISPITA“

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.