POTRAGA ZA BOGOM


550 din
Cena:
495 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Plaćanje: PostNet (pre slanja)
Grad: Svilajnac,
Svilajnac
Prodavac

vita81 (39)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 80

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: 2015
ISBN: 978-86-7694453-S
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

olastificirane korice 277 str.
КО ТРЕБА ДА ПРОНАЂЕ ОДГОВОРЕ ЗА ЖИВОТ НА ЗЕМЉИ?
Да ли је могуће да је живот на Земљи тако бесмислен? Мора да постоји потпуно задоваљуће и разумно решење, виђено с друге стране! Ко уствари треба да пронађе то решење? У Копенхагену је сетембра 1993. године одржан симпозијум квантних физичара. На скупу је учествовало 347 струћњака из целог света. Сви они који нешто значе у квантној физици. Међу њима су била и три добитника Нобелове награде.
Један дански институт за истраживања јавног мнења, поделивши учесницима симпозијума припремљену анкету, замолио их је да одговре само на једно питање: да ли верују у Космичку интелигенцију, звану Бог?
Свих 347 квантних физичара одговорили је да верују у Узвишени Ум зачетника свеопштег стварања, названог Бог. То је било и нормално очекивати јер се кватна физика као наука бави истраживачким радом и доказује постојање Бога као Ствараоца свега што постоји.

КО СМО МИ? ОДАКЛЕ ДОЛАЗИМО МИ?
Та унутрашња борба човека, потреба да схвати одакле долазимо, има ли наш живот смисла, увек ће наићи на прапочетак, ко смо, одакле смо? У сваком случају намеће се једно те исто питање.
Отишли смо на Месец, шаљемо сонде на Марс, правимо мобилне телефоне али нисмо одговорили на просто питање. Одакле долазимо? Шта би требали да радимо овде? Куда смо се упутили? Ми нисмо још дали одговоре и не знамо више и боље од древних народа које покушавамо да објаснимо.

КАКО СЕ ПОНАША НАУКА У ЗАДЊИХ НЕКОЛИКО ,ВЕКОВА?
Званична наука је последње четри стотине година окренута искључиво материјалном свету. Она покушава да све појаве објасни узроцима насталим у материји, сматрајући да физички свет своје настајање и постојање захваљује само законима који постоје у материји.

ЗАШТО НАУКА ОВАКО РЕАГУЈЕ?
ДА ЛИ НАУКА МОЖЕ ДА ОБЈАСНИ ПОЈМОВЕ КОЈИ СУ ДО СКОРА БИЛИ НЕСХВАТЉИВИ?
КОЈА ЈЕ СВРХА БОЖЈЕГ СТВАРАЊА?
Сврха Божје Креације је еволуција свести преко слободне воље и слободног избора, да би се на одређеном нивоу развоја схватили прави животни смисао и улогу Творца.

ДАЛИ СЕ СВЕТ МОЖЕ ОБЈАСНИТИ САМО УЗ ПОМОПЋ НАУКЕ?
ШТА ЈЕ НАУКА?
Наука је тумачење Божјег рукописа у материјалном свету. Бог је створио свет као скривени процес у природи који се изражава кроз процес откривања тог скривеног света који зовемо наука.

ДА ЛИ СЕ СВЕТ МОЖЕ ОБЈАСНИКТИ САМО УЗ ПОМОЋ РЕЛИГИЈЕ?
ДА ЛИ ПОСТОЈЕ ДОКАЗИ ДА ПОСТОЈИ БОГ?
Свакако али докази не доказују Бога него само упућују на њега и указују на његову егзистенцију. Питате се свакако како могу доказати, врло лако јер сам Бог жели да га ми упознамо и оставио је безброј трагова о томе. Он жели да га ми пронађемо. Зар у Боблији не пише:
„И тражиће те ме, и наћи ће те ме кад ме потражите свим срцем својим и даћу вам да ме нађете.“
Ми смо пронашли доказе да Бог стварно постоји. Ми смо све доказе пронашли у Библији које смо упоређивали са реалним чињеницама које постоје у свету.

1.Obavestite me kupindo/limundo porukom da je uplata izvršena a ja ću Vas obavestiti o slanju pošiljke. Ne šaljem u inostranstvo, samo u Srbiji.

Predmet: 48315657

LimundoGrad d.o.o. koristi kolačiće koji su potrebni za pružanje usluga u svrhu statistike, sigurnosti, kao i utvrđivanja interesovanja korisnika i može ih deliti sa trećim licima u svrhu analize i marketinga. Više informacija.