pregleda

Honor Band 4, amoled touch screen display, meteorite black


Cena:
10.990 din
Stanje: Novo
Garancija: 2 godine
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično

Zbog obustave rada službenika u pojedinim poštanskim poslovnicama, pošiljke koje se šalju putem Pošte i Post Expressa možda neće biti isporučene u predviđenom roku.

Prodavac Pravno lice

Karakteristike narukvice: Dug vek trajanja baterije Pulsno praćenje i ograničenje alarma Pratite informacije o dnevnoj aktivnosti, uključujući broj koraka, potrošene kalorije i pređenu putanju.  Praćenje trajanja aktivnosti srednjeg i visokog intenziteta, kao i broj sati provedenih u pokretu.  Podrška za trčanje i plivanje Gledanje stanja spavanja i prikupljanje podataka o stanju spavanja Podrška TruSleep tehnologiji praćenja spavanja Obaveštenja o alarmu Podržane obaveštenja: dolazni pozivi, SMS poruke, e-pošta, događaji u kalendaru, aplikacije društvenih medija.  Pored toga, možete preuzeti i instalirati Huawei Wear i Huawei Health na svoj telefon. Pomoću Huawei Wear možete koristiti Honor Band 4 za prijem obaveštenja na telefonu. Huawei Health vam pomaže da proverite vaš fitnes i zdravstveni status i preciznije procenite svoje fizičko stanje.  Pametna narukvica automatski određuje da li hodate ili trčite i zabeležite broj koraka, pređene putanje, potrošene kalorije i druge podatke. Dodatak takođe beleži podatke kao što su trajanje aktivnosti srednjeg i visokog intenziteta i broj sati stajanja.  

Besplatna isporuka na Vašu adresu ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu u Beogradu, Golubačka 1.

Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun i ovlašćenu garanciju.
Na tehničke proizvode, garancija je minimum 2 godine. Za pojedine mobilne telefone i televizore, gazancija je i do 5 godina.

BESPLATNA ISPORUKA ZA SVE.

Plaćanje:
- Gotovinski
- Platnim karticama
- Pouzećem
- Preko računa
- Čekovima Građana

Mogućnost plaćanja na 12 rata BEZ KAMATE,
čekovima građana ili platnim karticama Banca Intesa.

Predmet: 52933109
Karakteristike narukvice: Dug vek trajanja baterije Pulsno praćenje i ograničenje alarma Pratite informacije o dnevnoj aktivnosti, uključujući broj koraka, potrošene kalorije i pređenu putanju.  Praćenje trajanja aktivnosti srednjeg i visokog intenziteta, kao i broj sati provedenih u pokretu.  Podrška za trčanje i plivanje Gledanje stanja spavanja i prikupljanje podataka o stanju spavanja Podrška TruSleep tehnologiji praćenja spavanja Obaveštenja o alarmu Podržane obaveštenja: dolazni pozivi, SMS poruke, e-pošta, događaji u kalendaru, aplikacije društvenih medija.  Pored toga, možete preuzeti i instalirati Huawei Wear i Huawei Health na svoj telefon. Pomoću Huawei Wear možete koristiti Honor Band 4 za prijem obaveštenja na telefonu. Huawei Health vam pomaže da proverite vaš fitnes i zdravstveni status i preciznije procenite svoje fizičko stanje.  Pametna narukvica automatski određuje da li hodate ili trčite i zabeležite broj koraka, pređene putanje, potrošene kalorije i druge podatke. Dodatak takođe beleži podatke kao što su trajanje aktivnosti srednjeg i visokog intenziteta i broj sati stajanja.   52933109 Honor Band 4, amoled touch screen display, meteorite black

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.