pregleda

Dragi, slušaš li me?


Cena:
149 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Duhovita kao i uvek, u ovm romanu Nikol de Biron opisuje ljubav. Ljubav na svim uzrastima: od Atile koji ima 7 godina i želi da se oženi svojom učiteljicom, do Lilibele, bake od 75 godina, koja beži u Las Vegas da bi se udala za admirala od 80 leta. Naravno, uključeni su i članovi porodice: vi (jer Nikol de Biron piče u drugom licu množine i to vi se odnosi na sve žene), Čovek (večni mačo), Slatka Kćerkica sa svojom svitom ljubavnika, Starija Kćerka u procepu između Zeta Broj Jedan i Zeta Broja Dva (bivšeg i budućeg muža) i njena deca čijim ljubavima se čudi kao da je zaboravila svoje. No, tu je i ljubomora koja ne štedi nijednog člana porodice, pa čak ni malog mačka. Još jedna vedra knjiga autorke za čija dela su mnogi čitaoci izjavili da bi ih trebalo davati na recept umesto antidepresiva. Autor: Nikole de Biron, Broj str: 224 str., Povez: tvrd , Format: 140 x 205mm, Izdavač: Narodna knjiga.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 55521663
Duhovita kao i uvek, u ovm romanu Nikol de Biron opisuje ljubav. Ljubav na svim uzrastima: od Atile koji ima 7 godina i želi da se oženi svojom učiteljicom, do Lilibele, bake od 75 godina, koja beži u Las Vegas da bi se udala za admirala od 80 leta. Naravno, uključeni su i članovi porodice: vi (jer Nikol de Biron piče u drugom licu množine i to vi se odnosi na sve žene), Čovek (večni mačo), Slatka Kćerkica sa svojom svitom ljubavnika, Starija Kćerka u procepu između Zeta Broj Jedan i Zeta Broja Dva (bivšeg i budućeg muža) i njena deca čijim ljubavima se čudi kao da je zaboravila svoje. No, tu je i ljubomora koja ne štedi nijednog člana porodice, pa čak ni malog mačka. Još jedna vedra knjiga autorke za čija dela su mnogi čitaoci izjavili da bi ih trebalo davati na recept umesto antidepresiva. Autor: Nikole de Biron, Broj str: 224 str., Povez: tvrd , Format: 140 x 205mm, Izdavač: Narodna knjiga. 55521663 Dragi, slušaš li me?

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.