pregleda

Koza Nostra-Džon Diki


Cena:
590 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Beograd-Zemun,
Beograd-Zemun
Prodavac

Godina izdanja: 2007
ISBN: 978-86-7436-563-2
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Izdavač: Laguna
Broj strana: 528 strana
Format: 13x20
Knjiga korišćena ali u solidnom stanju. Ima malo oštećenje na donjem delu korica.

Koreni italijansko-američke mafije sežu u tajanstvenu i moćnu kriminalnu mrežu na Siciliji. Legende o mafiji postale su u američkoj kulturi deo zabave, ali pravo poreklo obreda, zakona i metoda nikada stvarno nije rasvetljeno. Džon Diki na nov način prilazi ovoj temi, pokušava da otkrije tajne sicilijanske mafije i daje zapanjujuću sliku ove organizacije, koja je daleko nasilnija, strašnija i mračnija nego što su to dosad prikazivali popularni filmovi i romani. Kako je sicilijanska mafija nastala? Kako je postala toliko snažna i u Italiji i u Americi? Kako deluje danas? Od početaka mafije polovinom devetnaestog veka do današnjih napetih odnosa sa italijanskom vladom, Koza nostra nas vodi tamo gde su se malobrojni usudili da kroče. Ovo je veoma važan istorijski rad i svojevrsno otkrovenje za sve one koji su se pitali kako stvarno izgleda mafijaška inicijacija.

Licno preuzimanje po dogovoru u Zemunu ili na Novom Beogradu.Zbog pisanog traga za kontakt samo Kupindo/Limundo porukama, mobilni telefon koristim pred preuzimanje/predaju knjige.

Ukoliko lično preuzimanje nije moguće knjige šaljem po izvršenoj uplati troškova Post expressom ili kao preporučena pošiljka (tiskovina), a po trenutno važećem cenovniku.

Predmet: 44899177