pregleda

kolica za bebe CAM model APPOLO


4.000 din
Cena:
3.600 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Vrbas,
Vrbas
Prodavac

Boja: Plava
Proizvođač: Ostalo
Tip: Oprema

Cam Apollo kolica za decu za uzrast do 3 godine. Kolica imaju veoma jak aluminijumski ram i sklapaju se. Zahvaljujući jednostavnom sklapanju za tren oka bez ikakvih problema možete uneti kolica u prevoz. Sklopljena kolica zauzimaju mali prostor u prtljažniku automobile.Prednji točkovi su slobodno pokretljivi što olakšava vožnju na problematičnim-ne ravnim terenima(ali se mogu i fiksirati po želji), zadnji točkovi imaju univerzalnu kočnicu, a svi točkovi imalu amortizere za ugodnu vožnju vašeg deteta. Položaj deteta u kolicima je promenljiv od sedećeg do ležećeg položaja u tri položaja. Za manji uzrast na delu za ležanje postoji pokretni-podesivi deo kao oslonac na noge, a za veće dete plastični dvo položajni oslonac za noge. Na kolicima postoje u sigurnosni pojasevi za dete sa vezivanjem u 4 tačke. Na kolicima postoji plastični stočić ispred deteta za igračke, flašicu,….Stočić se lako skida sa rama kolica po klik-klak principu. Kolica poseduju veliku i prostranu korpu za pribor kao i zaštitnu providnu navlaku protiv kiše. Na nadstrešnici kolica koja štiti od sunca nalazi se prozor za nadzor deteta. U visini rukohvata je polica za sitnice poput sitnih igračaka, cucle, bebine flašice,…, a ispod rukohvata mrežasta korpa takođe za sitnice za bebu.
Kolica su stara 6 godina, veoma su očivana, nisu pocepana niti lomljena, boja je tamno plava sa kariranim belim delovima, boja nije osetljiva na zaprljanost. Kolica su kupljena u Italiji nova, kolica su rasklopljena i spakovana u originalnu kutiju sa svim pratećim originalnim delovima. Po želji kupca kolica se mogu poslati i sklopljena. Slanje paketa je moguće brzom poštom ili lično preuzimanje. Troškove slanja paketa plaća kupac.


Karakteristike:
Aluminijumski ram
Podesivi naslon u tri položaja
Podesiva nadstrešnica sa otvorom za nadzor deteta
Pokretljivi prednji točkovi sa amortizerima
Zadnji točkovi sa amortizerima i sa univerzalnom kočnicom
Prostrana korpa za pribor
Lako skidajuća polica ispred deteta
Polica za sitnice kod rukohvata + mrežasta korpa
Pojasevi za sigurnost deteta u vožnji
Dimenzije kolica: 103x55x85 cm
Težina: 8.7 kg
Šifra artikla: ART 851 Proizvođač: Cam Italija
Model: appolo
uređaj se može preuzeti samo unutar granica srbije

slanje brzom poštom ili lično preuzimanje, troškove slanja plaća kupac, plaćanje pri preuzimanju pošiljke ili na tekući račun

Predmet: 10930719