Gainward 8600GT


Cena:
900 din (Predmet je prodat)
Stanje: Neispravno
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Lično preuzimanje
Plaćanje: Plaćanje pre slanja (Ostalo)
Plaćanje pouzećem
Lično
Grad: Sombor,
Sombor
Prodavac

EAN/UPC: Ostalo
Kapacitet memorije: 512 MB
Proizvođač: Gainward
Čip: Nvidia
Povezivanje: PCIe

Grafička kartica Gainward 8600GT
• 512MB DDR3 memorije
• Povezivanje PCI-e

Grafička kartica daje sliku na ekranu, ali kada se instaliraju drajveri dolazi do pojave linija. Ne znam da li može da se popravi ili da se iskoristi za delove, zbog toga je prodajem kao NEISPRAVNU.

►►► Ukoliko nije drugačije navedeno, troškove slanja kurirskoj službi plaća kupac ◄◄◄
►►► Ukoliko je odobreno plaćanje pouzećem, to se odnosi samo na usluge kurira AKS, ne odnosi se na druge kurirske službe ◄◄◄
►►► Želite mogućnost da se uverite da je sa proizvodom sve u redu? Koristite opciju plaćanja preko Limundo keša ◄◄◄

■ Molim kupce da se pridržavaju uslova koja su određena i odnose se na `Naćin plaćanja` i `Način slanja`. Nemojte me nakon kupovine pitati za bilo koju opciju plaćanja ili dostave koja nije navedena na ovoj stranici. Paket isključivo šaljem koristeći podatke koje dobijem od Limunda/Kupinda, ni pod kojim uslovima ne šaljem na neku drugu adresu.
■ Kupci sa 3 negativne ocene ili više obavezno vrše uplatu pre slanja predmeta prodaje. Isto važi i za kupca koji prvi put kupuje na Kupindu/Limundu.
■ Ukoliko nije navedeno, na poslate proizvode ne daje se garancija. Svaki proizvod lično testiram pre prodaje (posedujem fotografije i video snimke kao dokaz o ispravnosti) i ne odgovaram za eventualne kvarove uzrokovane nestručnom ugradnjom i slično.
■ Svaki paket se fotografiše pre slanja i artikal je zapakovan tako da nije moguće da se dogodi da kurirska služba `ošteti` artikal. Ako Vam je paket dostavljen bez vidnih oštećenja na ambalaži, zapakovani artikal je 100% besprekorno očuvan. Ukoliko primetite da je ambalaža vidno oštećena (vidno ulubljena kutija, poderan selotejp i slično), nemojte preuzeti paket.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
■ Ako Vam bilo koji od navedenih uslova ne odgovara, molim Vas nemojte kupiti predmet prodaje. Sa mnom se kupoprodaja može obaviti u rekordnom vremenu. Volim tačnost, brzinu i da se kupac pridržava dogovora.
►►► Molim Vas da, ukoliko postoji, pažljivo pročitate tekst u napomeni. ◄◄◄

Predmet: 31088813