pregleda

<br /> Samonivelišuća masa CN69 25/1 - Ceresit<br />


Cena:
1.350 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Novo
Garancija: 2 godine
Isporuka: BEX
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Samonivelišuća masa za izravnavanje podova debljine od 2-10mm. KARAKTERISTIKE: - veoma glatka završna površina - pogodna za upotrebu kod podnog grejanja - za unutrašnje površine - idealno za izravnavanje podloge ispod keramike OBLAST PRIMENE: - Za izravnavanje betonskih podova, cementnih i anhidritnih podloga za postavljanje keramičkih pločica i drugih vrsta podnih obloga što su PVC, linoleum, tepih i laminat. Samo za unutrašnje prostore! Pakovanje: papirne vreće od 25 kg Vreme obrade: maksimalno 40 minuta od mešanja Mogućnost hodanja: nakon aproksimativno 3 sata Potrošnja: 1,5 kg/m2, za debljinu sloja 1 mm.

Plaćanje se vrši na osnovu prethodno izdatog predračuna. Roba koja nije podložana oštećenju u transportu, zapaljiva ili na bilo koji način štetna, i ima vrednost manju od 5.000,00 šalje se brzom poštom na adresu kupca. Rok isporuke ovih pošiljaka je 24 sata u odnosu na vreme predaje kurirskoj službi u našem skladištu. Roba koja je podložna lomu, oštećenju, šalje se kao paletizovana (obezbedjena i osigurana pošiljka), posebnim vozilima kurirske službe Post Express. Rok isporuke ovih pošiljaka, na teritoriji Srbija je 7 dana, u odnosu na dan uplate predračuna. Istovar ove vrste robe na mestu prijema obezbedjuje kupac. Naknada za isporuku ove vrste robe, na području Beograda, za račune, vrednosti manje od 30.000,00 dinara je 800,00 dinara. Isporuka robe vrednosti veće od 30.000,00 dinara, na teritoriji Beograda je besplatna. U usluga isporuke nije uključeno unošenje robe u poslovni, odnosno stambeni prostor kupca. Usluga isporuke podrazumeva dovoženje robe na adresu kupca, na mesto gde dostavno vozilo prodavca može da se parkira.
Lično preuzimanje robe se vrši treći dan, po izvršenoj uplati, u skladištu prodavca, na adresi Zrenjaninski put 43, 11120 Beograd (Krnjača). Radno vreme skladišta je od 08,00 - 16,00 časova. Nedelja je neradni dan.

Predmet: 52958229
Samonivelišuća masa za izravnavanje podova debljine od 2-10mm. KARAKTERISTIKE: - veoma glatka završna površina - pogodna za upotrebu kod podnog grejanja - za unutrašnje površine - idealno za izravnavanje podloge ispod keramike OBLAST PRIMENE: - Za izravnavanje betonskih podova, cementnih i anhidritnih podloga za postavljanje keramičkih pločica i drugih vrsta podnih obloga što su PVC, linoleum, tepih i laminat. Samo za unutrašnje prostore! Pakovanje: papirne vreće od 25 kg Vreme obrade: maksimalno 40 minuta od mešanja Mogućnost hodanja: nakon aproksimativno 3 sata Potrošnja: 1,5 kg/m2, za debljinu sloja 1 mm. 52958229 <br />
				Samonivelišuća masa CN69 25/1 - Ceresit<br />

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.