pregleda

SUPERPRIRODA/IZA SUPERPRIRODE 1-2 Lajl Votson


Cena:
1.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 1995
Jezik: Srpski
Autor: Strani

SET KOJI SE SASTOJI OD 2(NOVE) KNJIGE ---NAJEFTINIJI PRIMERAK !!! 1) PRVA KNJIGA-SUPERPRIRODA--Lajl Votson
Žanrovi: Sociologija
Izdavač: Dosije---Godina:1995
ISBN: 8635502434
Broj strana: 323
Pismo: latinica
Povez: broš
Opis
Najpoznatija knjiga cuvenog engleskog antropologa i biologa. Votson se proslavio svojim laboratorijskim eksperimentima u kojima je ispitivao tehnike africkih vraceva, astroloska predvidjanja i druge ljudske delatnosti na granici nauke. Rezultati su bili neverovatni.

Retka knjiga popularne nauke koja se bavi natprirodnim, ne umanjujući vrednosti drugih tekovina `primitivne` kulture: magije, religije, sujeverja... otkrivajući šta bi u svetlu nauke moglo da se krije iza neobjašnjivih pojava i tajenstvenih fenomena!
2)KNJIGA-IZA SUPERPRIRODE,Lajl Votson
Žanrovi: Sociologija
Izdavač: Dosije
ISBN: 8535503066
Broj strana: 368
Pismo: latinica
Povez: broš -------------------Opis
U ovoj novoj provokativnoj knjizi, Lajl Votson, inace racionalni naucnik, ozbiljno posmatra svet superprirodnog i pokazuje koliko paranormalnih dogadjaja mozemo da objasnimo na osnovu znanja koja posedujemo o prirodi i prirodnim fenomenima----------------Nastavak avanture duha, koji pokušava da proširi garanice egzaktne nauke na fenomene, koji se zbog svoje neuhvatljivosti mogu jedino okarakterisati kao natprirodno. U prvoj knjizi autor je samo započeo traganje koje u ovom nastavku mnogo smelije i sa više sigurnosti dovršava. Sve ljubitelje i poklonike okultnih i parapsiholoških fenomena možda će zainteresovati da ovakva knjiga dolazi iz pera jednog od naučnika koji se ceo život bavio biologijom i antropologijom, potkrepljeno mnoštvom literature i izvora na koje se poziva.


NEMOJTE LICITIRATI-KUPOVATI, UKOLIKO VAM USLOV LICNOG PREUZIMANJA NE ODGOVARA !!!
MOLIM VAS, PROCITAJTE PRE KUPOVINE!!! NE SALJEM KNJIGE-JEDINA OPCIJA JE LIČNO PREUZIMANJE , TC`DELTA` ili TC `PIRAMIDA` NA N. BEOGRADU - TO JE JEDINA OPCIJA AKO SE ODLUČITE DA LIČNO PREUZMETE I PLATITE KUPLJENI PREDMET!!!NEMOJTE LICITIRATI-KUPOVATI, UKOLIKO VAM USLOV LICNOG PREUZIMANJA NE ODGOVARA !!!

Nemojte licitirati ukoliko Vam uslov ličnog preuzimanja ne odgovara!!!Predmet: 41667443