pregleda besplatna dostava

KOMENTAR OPŠTEG DELA KRIVIČNOG ZAKONIKA iz 1948.god.


800 din
Cena:
720 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Lično preuzimanje
Plaćanje: Limundo Cash
Plaćanje pre slanja (Ostalo)
Lično
Grad: Ribnica,
Kraljevo
Prodavac

perisakv (264)

Pozitivne: 290

Negativne: 0

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 1948
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

KOMENTAR OPŠTEG DELA KRIVIČNOG ZAKONIKA, autori: Moša Pijade, Dr. Jovan Djordjević, Nikola Srzentić, Predrag Vlasinić, Vladimir Timoškin i Mirko Perović, pod opštom redakcijom Moše Pijade, Predsednika Zakonodavnog odbora Saveznog veća Narodne skupštine FNRJ.

Tvrd platneni povez, 302 strane, format 20 x 14 cm.

Knjiga je u relativno dobrom stanju, bez nekih oštećenja, osim onih koja se vide na priloženim snimcima, sa tragovima korišćenja , takodje vidljivim na snimcima, kao i pisanim tekstom na prvoj i zadnjoj strani (tekst na prvoj strani vidi se na jednom od snimaka, a sličan je i na zadnjoj). U samoj knjizi ima dosta podvlačenog teksta, jer obzirom da je to prvi opšti krivični zakonik nove Jugoslavije (FNRJ), studenti prava su ovaj Komentar koristili kao udžbenik, obzirom da novih udžbenika još nije bilo. Medjutim, podvlačenja ne utiču na čitljivost teksta.

Rad na Opštem krivičnom zakoniku nove FNRJ, počeo je 1947. godine a na snagu stupio 12 Februara 1948. godine, dok su autori ovog Komentara imali samo dva meseca od stupanja Zakonika na snagu, da urade ovaj Komentar.

Ova knjiga je svakako interesantna svima koji se bave pravnom naukom, kako teorijom tako i istorijom našeg posleratnog, ne samo krivičnog , nego uopšte zakonodavstva.

FOTOGRAFIJE PREDMETA SU AUTENTIČNE, I TRUDIO SAM SE DA NA NJIMA JASNO VIDITE U KAKVOM SU STANJU.
Sve predmete pakujem pažljivo da ne bi došlo do oštećenja, bez obzira da li se radi o originalnoj ili drugoj ambalaži.
U slučaju da primetite da je ambalaža, tj. predmet trgovine oštećen u transportu, nemojte ga primati, tražite od dostavljača da to pismeno konstatuje, a mene o tome obavestite.
Na odgovaram za oštećenja u transportu!

POŠTARINU, TJ. TRANSPORTNE TROŠKOVE PLAĆA KUPAC AKO SE DRUGAČIJE NE DOGOVORIMO ILI AKO JE NAZNAČENO U PONUDI DA JE DOSTAVA BESPLATNA !!!

BESPLATNA DOSTAVA VAŽI SAMO ZA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE !!!

Uplate za plaćanje pre slanja, pored Limundo računa mogu se uplaćivati na moj račun kod Raiffeisenbank-e,
br.265-0000000383276-17, na ime Periša Djordjević - Kraljevo.

PREPORUČUJEM PLAĆANJE UNAPRED, JER JE DOSTAVA POST EXPRESS-OM TADA MNOGO JEFTINIJA, JER SE NE RADI O OTKUPNOJ POŠILJCI, A JOŠ JE JEFTINIJE AKO SE POŠILJKA NE ŠALJE KAO VREDNOSNA!

UNAPRED SE ZAHVALJUJEM SVIM SVOJIM KUPCIMA I VERUJEM DA DOBIJAJU ONO ŠTO ŽELE I OČEKUJU. AKO NEŠTO NIJE UREDU, MOLIM VAS DA PRE NEGO ŠTO DATE NEGATIVNU OCENU POZOVETE DA EVENTUALNI PROBLEM REŠIMO. NEGATIVNOM OCENOM NE REŠAVAMO NIŠTA.

POGLEDAJTE I DRUGE MOJE PONUDE, NADAM SE DA ĆE TE NAĆI NEŠTO ŠTO VAM JE POTREBNO I ŠTO VAM ODGOVARA.


Predmet: 26152873