pregleda

U strašnoj pilani


Cena:
149 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: 2003
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Četvrta knjiga tajanstvenog Lemoni Sniketa U „Strašnoj pilani“ iz „Serije nesrećnih događaja“, jedna od retko originalnih, jeste nastavak priče o troje dece Bodlerovih, Violeti, Klausu i Sani, koji posle požara, u kome su im nastradali roditelji, odlaze da žive sa zlim Olafom, pa sa naučnikom, ujka Montijem, pa sa udovicom sa jezera koja nikada ne upotrebljava telefon, sve do onog groznog trenutka dok se deci ne prikrade Olaf, lovac na njihovo bogatstvo do koga treba da odrastu i o kome brine smešni službenik, gospodin Pim. Autor: Lemoni Sniket, Povez : Tvrdi, Broj strana: 142 str., Izdavač: Narodna knjiga.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 55844259
Četvrta knjiga tajanstvenog Lemoni Sniketa U „Strašnoj pilani“ iz „Serije nesrećnih događaja“, jedna od retko originalnih, jeste nastavak priče o troje dece Bodlerovih, Violeti, Klausu i Sani, koji posle požara, u kome su im nastradali roditelji, odlaze da žive sa zlim Olafom, pa sa naučnikom, ujka Montijem, pa sa udovicom sa jezera koja nikada ne upotrebljava telefon, sve do onog groznog trenutka dok se deci ne prikrade Olaf, lovac na njihovo bogatstvo do koga treba da odrastu i o kome brine smešni službenik, gospodin Pim. Autor: Lemoni Sniket, Povez : Tvrdi, Broj strana: 142 str., Izdavač: Narodna knjiga. 55844259 U strašnoj pilani

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.