pregleda

ENGLISH PRACTICE - DR. NADEŽDA SILAŠKI


Cena:
249 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Palilula,
Beograd-Palilula
Prodavac

chaggia (1846)

Pozitivne: 2361

Negativne: 2

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Autor: Domaći
Oblast: Ekonomija
Jezik: Engleski

ENGLISH PRACTICE IN ECONOMIC AND BUSINESS
AUTORI: DR. NADEŽDA SILAŠKI, DR. TATJANA ĐUROVIĆ
Kratak sadržaj:

Part 1 Grammar: Part 2 Appendices
Verbs - main tenses Appendix 1 - Trends and movements
Verbs - other forms Appendix 2 - Word building
Verbs - modals Appendix 3 - Applying for a job
Verbs - voice
Sentence and clause types
Verbs - other
Nouns
Adjectives and adverbs Determiners
Prepositions


Priručnik gramatičkih vežbanja English Practice in Economics and Business predstavlja dopunu udžbenika English Grammar for Economists koji su sastavili isti autori i koji se već nekoliko godina koristi u nastavi na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.
Koncipiran kao deo didaktičkog paketa koji pokriva nastavni program predmeta Engleski jezik za ekonomiste i koji, pored pomenute gramatike, obuhvata još tri udžbenika (Engleski jezik I i II, Engleski jezik III, Engleski jezik IV), ovaj praktikum ima za cilj da omogući lakše usvajanje određenih gramatičkih struktura neophodnih za ovladavanje specifičnim jezičkim mehanizmima ne samo poslovnog engleskog jezika, nego i engleskog kao jezika ekonomske nauke.

Sastavljajući ovaj priručnik autori su se dosledno pridržavali određenih principa za koje su se opredelili prilikom koncipiranja celokupne udžbeničke literature. Reč je pre svega o naglašenom funkcionalnom pristupu u izboru i prezentovanju jezičke građe. Naime, nastojalo se da glavne gramatičke konstrukcije koje se uvežbavaju budu istovremeno i dovoljno reprezentativne za ekonomski diskurs, kako bi se studentima omogućilo da lakše usvoje njegove karakteristične retoričke forme i specifičnu terminologiju.

Poseban kvalitet ovog priručnika jeste to što su za sva gramatička vežbanja na kraju knjige data i rešenja, te se on može koristiti ne samo u organizovanoj nastavi nego i u individualnom radu.
English Practice in Economics and Business koncipiran je tako da odražava nastavni plan i program uobičajen za nastavu poslovnog i ekonomskog engleskog jezika. Istovremeno kao takvog mogu ga koristiti i polaznici različitih kurseva, kao i svi oni čija profesija zahteva proveravanje i usavršavanje znanja i upotrebe gramatičkih struktura engleskog jezika.
IZDAVAČ: CENTAR ZA IZDAVAČKU DELATNOST EKONOMSKOG FAKULTETA U BEOGRADU
GODINA IZDANJA: 2005.
MEKE KORICE
VELIKI FORMAT 29 CM
BROJ STRANA: 239 STR.
STANJE KNJIGE ODLIČNO 5
TROŠKOVE SLANJA SNOSI KUPAC
LIČNO PREUZIMANJE MOGUĆE U CENTRU BEOGRADA

Slanje nakon uplate.

Troškove slanja snosi kupac


Predmet: 18817469