pregleda

POMAZANJE ZA POSLOVANJE


450 din
Cena:
405 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

ISBN: Ostalo
Oblast: Ekonomija
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Pomazanje za poslovanje - autor Ed Silvoso
SVOJ BIZNIS NISTE POSMATRALI IZ OVE PERSPEKTIVE, DA JE SVAKI POSAO BOŽJI POSAO
Ništa nije tako pogrešno kao mišljenje da je svaki rad za novac nespojiv sa iskrenom pobožnošću. Osnivači prvih crkava su većinom bili veoma “svetski” ljudi, poštovane vođe svoga doba i veoma uspešni poslovni ljudi. Pisanje Evanđelja je povereno upravo takvima: Luka je bio doktor medicine; Matej prevremeno penzionisani poreznik; Marko beše menadžer svoje dobrostojeće familije, a Jovan hranilac svoje porodice. Nezaboravimo i uspešne žene: Lidiju, prodavačicu purpura, te Tabitu, visokocenjenu modnu dizajnerku.
U našem dobu su više nego ikada u istoriji – pijace, marketi i trgovački centri vrelo života naših gradova. Ipak, zid razdvajanja duhovnog i svetovnog nam ne dozvoljava da vidimo kako se granice Carstva mogu proširiti. Ed Silvoso poziva sve hrišćane koji su poslovni ljudi na rušenje tog zida. Poziva ih da stvore uslove neviđenog i nečuvenog “biznis probuđenja”. Samo tako možemo da proširimo Božje carstvo na svaki ugao našeg sveta.
ED SILVOSO, osnivač i prvi čovek društva “Harvest Evangelism”. Poznat je kao vrsni misijski strateg i učitelj Svetog pisma. Posvećen je temama, kao što su evangelizacija gradova, preobražaj sveta poslovanja i obnova odnosa. Autor je svetski poznate knjige “That None Should Perish” (“Da nijedan ne propadne”, domaće izdanje, op. prev.); “Women: God’s Secret Weapon”. Silvoso je pre svoje aktivne hrišćanske službe bio uspešan biznismen: bankar, finansijer i menadžer poslovanja jedne bolnice. On i žena, Ruta, žive u San Hozeu, Kalifornija.
Sjajna knjiga! Apostol Pavle nas dva puta u 1. Kor 7 poziva da se setimo kakvim pozivom nas je Bog pozvao. Ja volim da te reči čitam kao poslovicu – Rasti tamo gde si posađen! Stolar, knjigovođa, TV evangelista, baš kao i predsednik države – njihov život i sluæža su najdelotvornije propovedi. Hvala ti Ed!
PAT BUN pevač

Autor nam pruža svež i pronicljiv uvid u život poslovanja ranih hrišćanskih vođa, naglašavajući njihovu današnju praktičnost.
LORI BET DŽONS, hrišćanski autor

Verujem da Bog prevashodno želi socijalnu promenu sadašnjeg naraštaja. A to u prvom redu zavisi od hršćanskog uticaja u poslovanju. Ed Silvoso nam, kao niko ranije, pokazuje kako ti i ja možemo doprineti toj promeni.
PITER VAGNER, rektor “Wagner Leadership Institute”

Autor ovim delom drži prst na žili kucavici božanskog života Crkve. Ovo delo je pravo otkrovenje našeg sveta poslovanja, sveta koji Bog pokreće u poslednje vreme. Jer, Bog ima pomazane, uspešne poslovne ljude u telu Hristovom. Knjiga može da ti pomogne da i ti budeš jedan od njih.
BIŠOP VON MEKLAFIN, izdavač “Poter’s House”, Florida
Povez: broš
Broj str: 198

NAPOMENA: ZAMOLILA BIH VAS DA ME UVEK PRVO KONTAKTIRATE PREKO KUPINDO PORUKE A NE PREKO MOBILNOG BROJA TELEFONA KOJI DOBIJETE PRILIKOM KUPOVINE. O svemu se možemo dogovoriti, samo me prvo kontaktirajte. Moguće je slanje i poštom i postexpressom. Moram da naglasim da se plaćanje pouzećem odnosi isključivo na slanje Postexpressom jer kod slanja obične pošte ne postoji ta opcija. Ako se odlučite na slanje Postexpressom zamolila bih vas da mi odmah pošaljete informaciju da li želite isporuku do 12h ili do 19h.

Predmet: 16982825