pregleda

Klopka za dušu


Cena:
149 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Godina izdanja: 2007
ISBN: 978-86-331-3286-2
Autor: Domaći
Oblast: Psihologija
Jezik: Srpski

Na intelektualno uzbudljiv i istraživački ubedljiv način, Bojan Jovanović nas u svojoj knjizi eseja `Klopka ua dušu` vodi kroz poslednje decenije našeg života, precizno detektujući sve zanose, slabosti, mane i vrline, iskušenja, lažne pobede i otrežnjujuće poraze. Svojim etnografskim i antropološkim uvidima u realnost, ali i verodostojnošću svedoka i učesnika, Bojan Jovanović govori o svetu istine i privida, svetu laži i obmana, istovremeno ukazujući na gorka i otrežnjujuća iskustva nastala pod udarima ideologije, iz slepih mrlja jednog vremena, o zarobljenosti u senci vođa, o urušavanju Miloševićeve epohe. To je knjiga o opasnostima koje se nadvijaju, ali najviše o opasnosti od gubljenja duše koja je sada kolektivno iskušenje. Autor: Bojan Jovanovic, Povez: Tvrdi, Broj strana: 190 str., Izdavač: Narodna knjiga.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 55521767
Na intelektualno uzbudljiv i istraživački ubedljiv način, Bojan Jovanović nas u svojoj knjizi eseja `Klopka ua dušu` vodi kroz poslednje decenije našeg života, precizno detektujući sve zanose, slabosti, mane i vrline, iskušenja, lažne pobede i otrežnjujuće poraze. Svojim etnografskim i antropološkim uvidima u realnost, ali i verodostojnošću svedoka i učesnika, Bojan Jovanović govori o svetu istine i privida, svetu laži i obmana, istovremeno ukazujući na gorka i otrežnjujuća iskustva nastala pod udarima ideologije, iz slepih mrlja jednog vremena, o zarobljenosti u senci vođa, o urušavanju Miloševićeve epohe. To je knjiga o opasnostima koje se nadvijaju, ali najviše o opasnosti od gubljenja duše koja je sada kolektivno iskušenje. Autor: Bojan Jovanovic, Povez: Tvrdi, Broj strana: 190 str., Izdavač: Narodna knjiga. 55521767 Klopka za dušu

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.