ISCELJENJE


1.500 din
Cena:
1.350 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Plaćanje: Plaćanje pre slanja (Tekući račun)
Grad: Beograd-Zemun,
Beograd-Zemun
Prodavac

Bellesa (329)

Pozitivne: 725

Negativne: 0

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Oblast: Alternativna medicina
Autor: Domaći
Jezik: Srpski

Isceljenje Sinhronizacionom energijom
- još jedna metoda EDM (Energetske duhovne medicine) koju može svaki čovek primenjivati sa efektom
Sinhronizaciona energija koja se prostire po celom kosmosu sadrži ogromne mogućnosti za pomoć ljudima. Jedna od njih je pomoć u isceljenju u više varijanti, pri čemu je jedna dostupna svakom čoveku. Naime, Sinhronizaciona energija se sastoji od bezbroj sastavnih elemenata koji osobama koje vide energije izgledaju kao ping-pong loptice sivkaste boje. Ove loptice može svako da koristi.
Pre svega, potrebno je da shvatimo da se sinhronizaciona energija sastoji od beskonačnog broja energetskih loptica koje se ne mogu videti običnim okom, nego samo paranormalnim viđenjem. Te kuglice su raspoređene jedna do druge i ispunjavaju ceo kosmos, kao i prostor oko nas i u nama, ali ne deluju isceljujuće, dok se ne upoznamo i dok mi to ne poželimo.
Sam proces isceljenja se sastoji u tome da, u mislima ili stvarno pružimo ruku, raširimo šaku, a zatim je skupimo, kao da u njoj držimo jednu od tih loptica. Zatim šaku sa kuglicom u njoj prinesemo nekom bolnom ili obolelom mestu i zamislimo da smo lopticu stavili unutar tela na obolelo mesto, pri čemu počinje proces delovanja sinhronizacione energije, sobzirom da se loptice troše, njihovo polaganje je potrebno ponoviti kroz oko 30 minuta.

Dr Ljubiša Stojanović (1935) je učitelj Svetih znanja koja već 15 godina prenosi na svom seminaru `Put ka prosvetljenju` koji se jednom mesečno održava u Novom Sadu, Subotici i Beogradu.

Sveta znanja se ne mogu dostići uobičajenim ljudskim načinima istraživanja, jer se ona nalaze sa one strane granice kroz koju materijalni naučni uređaji ne mogu proći. Tako se ova znanja mogu dobiti jedino duhovnim putem. U stanju duboke meditacije dr Stojanović dobija saznanja od duhovnih energija kosmosa.

Sa prvom duhovnom energijom je ostvario kontakt 1991. godine. Istraživajući u oblasti isceljenja i tragajući za rešenjima zdravstvenih teškoća svojih pacijenata, uz pomoć jednog saradnika izvanrednih ekstrasenzornih sposobnosti, uspostavlja komunikaciju sa prvom, čoveku najbližom, duhovnom energijom koju nazivaju Svetleće telo, a zatim i sa jednom razvijenijom energijom koju naziva Energetski oblak. Ohrabren rezultatima u svojoj ordinaciji, utiscima polaznika kursa, ali i skenerskim snimkom rada svojih moždanih talasa u dubokoj meditaciji i drugim naučnim proverama otklanja sumnje u istinitost saznanja koja je dobijao. Svoj pionirski rad nastavlja stvarajući niz proizvoda, nosača energija programiranih za pomoć ljudima uglavnom preventivnu i isceljujuće-razvojnu. Vremenom, uspostaviće kontakte sa vrhunskim kosmičkim energijama.

Do ovog povezivanja je došlo zahvaljujući humanom isceljujućem pozivu i ogromnom broju seansi koje je svakodnevno radio (i preko stotinu pacijenata na dan), duhovnom programiranju proizvoda, kao i istraživanju energija nepoznatih nauci, ali i posetama specijalnim energetskim mestima na planeti koja nazivamo ` Mesta moći`. Sve to i potpuna posvećenost duhovnom pozivu, dovelo je do ubrzanog i snažnog čišćenja i razvoja aure. Uz prirodno lako snalaženje u svetu energija to mu je omogućilo veoma tačan prijem informacija i odličnu saradnju sa duhovnim energijama.

Primljena znanja su se uglavnom odnosila na nastanak i Isceljenje bolesti, ukazujući na energetsku prirodu nastanka bolesti i njeno uklanjanje putem čišćenja ljudske aure uz pomoć duhovnih energija. Kasnije, dobija znanja o kosmosu kao prvenstveno energetskoj tvorevini i čovekovoj ulozi i mestu u takvom kosmosu, detaljna znanja o građi i načinu rada ljudske aure i na kraju znanja o nastanku naše Zemlje, nastanku i budućnosti čoveka. Na žalost, najvažnija su saznanja o lošem stanju aure Zemlje i opasnosti koja nam preti ukoliko se čovečanstvo hitno ne okrene pravilnom načinu razmišljanja i duhovnom razvoju kao jedinom načinu da, uz pomoć superinteligentnih energija kosmosa, rešimo sva suštinska pitanja.

Ovaj dvadesetogodišnji rad je omogućio izvanredan duhovni razvoj i postizanje stanja svesti poznatog kao Prosvetljenje, ogromnu podršku duhovnih energija pa i samog Stvaraoca. Sva primljena znanja u ovim svakodnevnim kontaktima je objavio u knjigama `Isceljenje` (1995), `Mesta moći` (1998), `Sveta znanja` (2000), `Čvorovanje` (pisana sa Slobodanom Neninom, 2001), `Razgovori sa Teslom` (2002), `Znanja iz onostranog` (2003), ` Aura` (2004) i `Čovek – poreklo i budućnost` (2007). Pre toga je napisao knjige ` Bioenergija – svet bez bolesti` (zajedno sa bratom Branislavom, 1987), `Bioenergija - tehnike isceljenja čakrama` (1989) i `Zakoni bioenergije` (1991).

Osnivač je Energetske duhovne medicine (EDM), jednog od 18 zvanično priznatih alternativnih načina lečenja kod nas. Na žalost, zbog zakonskih propisa u našoj zemlji, ovom metodom, kao i sa ostalih 17, mogu se baviti samo medicinski radnici. Zbog ovog zakona, osnivaču nije omogućeno da legalno vrši svoju metodu. Tako, dr Stojanović svoju isceljujuću praksu vrši u zemljama članicama Evropske unije, nastupa i izlaže na kongresima i sajmovima, svuda osim u Srbiji. Zbog propisa donetih još pre svrstavanja EDM u dozvoljene tehnike, zatvorio je svoju ordinaciju i okrenuo se širenju Svetih znanja, a fascinantne mogućnosti primene duhovnih energija u isceljenju ljudi, u Srbiji prikazuje samo na seminarima u informativne svrhe radi boljeg razumevanja i prihvatanja Svetih znanja. Čišćenje arterija od sklerotičnih naslaga i uklanjanje kamena iz bubrega su neki od najupečatljivijih i lako proverivih primera uspešnosti EDM. Za sve to vreme, mediji su puni raznih neproverenih alternativaca zbog kojih, dobrim delom, cela oblast komplementarne medicine izaziva negativan stav velikog dela našeg društva, naročito obrazovanog...


*25

UKOLIKO NISTE CLAN LIMUNDO/KUPINDO SAJTA, BESPLATNO SE REGISTRUJTE PREKO SLEDECEG LINKA:

http://www.limundo.com/ref/Bellesa

Iznos uplatiti na moj tekuci racun u KOMERCIJALNOJ banci 205-9001005614340-54

Saljem redovnom postom po uplati. Pouzecem ne saljem. U inostranstvo ne saljem.
Knjige do 5kg saljem kao iskljucivo kao preporucenu tiskovinu, preko 5kg saljem kao paket. Po zelji moze i postekspresom
Kupovinom vise knjiga stedite na postarini.
Kolekcionarski materijal saljem preporucenom posiljkom.

Komunikacija limundo i kupindo porukama, zbog evidencije.

NOVI CENOVNIK poste za preporučenu tiskovinu od 01.04.2014. godine.
do 100gr - 69 din.
100-250gr - 76 din.
251-500gr - 99 din.
501-1000gr - 106 din.
1001-2000gr - 129 din.
2001-3000gr – 141 din.
3001-4000gr – 153 din.
4001-5000gr – 165 din.

Sve moje predmete i aukcije mozete Pogledati na:

http://www.kupindo.com/Clan/bellesa/SpisakPredmeta

http://www.limundo.com/Clan/bellesa/SpisakAukcija

Predmet: 42836421