Zaveštanje


Cena:
149 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

ISBN: Ostalo
Godina izdanja: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Zaveštanje je sećanje na ponosnu prošlost i sadašnjost pune rizika jedne američke porodice i njihovog učešća u istoriji zemlje. Major Norman Star iz Nacionalne službe bezbednosti treba da se pojavi pred komitetom Senata da bi javno odgovarao za svoje tajne akcije. U toku jednog napetog vikenda, Star se seća svojih predaka koji su svi bili Amerikanci – časni i pošteni ljudi, ali ne uvek u pravu – nadajući se da će kroz uspomene o njima, o njihovim trijumfima i tragedijama, uspeti da nauči nešto o sebi. Od graditelja Ustava do robovlasnika, od sudije Vrhovnog suda do hrabre šifražetkinje, svi predstavljaju moćno zaveštanje s kojim Star mora da uskladi svoje postupke i svoja verovanja. Autor: Džejms A. Mičene, Broj strana: 242 str., Povez: Tvrd , Format: 125 x 205 mm, Izdavač: Narodna knjiga.

Informacije o dostavi:
Isporuka se vrši kurirskom službom AKS. Rok za dostavu je 3-5 radnih dana.

Cena isporuke zavisi od težine pošiljke:

do 0.5 kg - 175 RSD

od 0.5 kg - 2 kg - 190 RSD

od 2 kg - 3 kg - 210 RSD

od 3 kg - 4 kg - 230 RSD

od 4 kg - 5 kg - 250 RSD

Predmet: 55868111
Zaveštanje je sećanje na ponosnu prošlost i sadašnjost pune rizika jedne američke porodice i njihovog učešća u istoriji zemlje. Major Norman Star iz Nacionalne službe bezbednosti treba da se pojavi pred komitetom Senata da bi javno odgovarao za svoje tajne akcije. U toku jednog napetog vikenda, Star se seća svojih predaka koji su svi bili Amerikanci – časni i pošteni ljudi, ali ne uvek u pravu – nadajući se da će kroz uspomene o njima, o njihovim trijumfima i tragedijama, uspeti da nauči nešto o sebi. Od graditelja Ustava do robovlasnika, od sudije Vrhovnog suda do hrabre šifražetkinje, svi predstavljaju moćno zaveštanje s kojim Star mora da uskladi svoje postupke i svoja verovanja. Autor: Džejms A. Mičene, Broj strana: 242 str., Povez: Tvrd , Format: 125 x 205 mm, Izdavač: Narodna knjiga. 55868111 Zaveštanje

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.