Vidatox 30 ml. lijek protiv raka sa Kube

Kako da kupim?
<< Prethodni Sledeći >>
Vidatox 30 ml. lijek protiv raka sa Kube
pregleda

Cena:

25.500
din

(Predmet je prodat)

Nekorišćeno: Da

Garancija:Ne

Isporuka: Lično preuzimanje

Plaćanje: Lično

Grad: Budva

Vidatoks proizvodi Farmaceutska i biološka laboratorija Labiofam iz Havane, i lek je registrovan u martu 2011god.Kuba je lek počela da izvozi i registruje u zemlljama našeg regiona (Italija, Albanija), a boravak predstavnika Labiofama sa Kube Dr.Yadila Betancourt Reyes i Dr. Caridad Clare Rodrigez u Beogradu ima za cilj poronalazak distributera Vidatox-a u Srbiji i njegovu registraciju u skorije vreme.
Vidatoks je proizveden od pet proteina izdvojenih iz otrova `crvenog škorpiona`, koji spada među endemske vrste na Kubi. Škorpioni pripadaju porodici zglavkara, jednim od najstarijih stanovnika planete Zemlje.Danas postoji oko 1.500 poznatih vrsta škorpiona, od kojih se na Kubi mogu naći 32 vrste i podvrste.
Lek je nastao posle 15 godina istraživanja i uloženih 20 milijardi dolara u istraživanje.
Reč je o homepoatskom leku na bazi proteinskih peptida male molekularne mase, ekstrahovanih iz škorpionskog otrova, koji su pokazali analgetsko, antiinflamatorno i antitumorsko dejstvo kod preko 22 vrste kancera. Najbolje rezultate je pokazao u terapiji karcinoma pluća.
Vidatox se pakuje u bočice od 30ml, a prosečna doza uzimanja leka je 5 kapi ujutru i 5 kapi uveče sublingvalno (ispod jezika).
Vidatoks je testiran na preko 30.000 pacijenata na Kubi, od kojih su oko 3.500 bili stranci, i pokazao rezultat poboljšanja kvaliteta života, poboljšanja apetita, poboljšanja stanja duha, dobro raspoloženje i zaustavljanje progresije rasta tumora.Ono što je najvažnije, primenom leka nema neželjenih efekata.Samo dejsto leka je u selektivnosti i prepoznavanju isključivo malignih ćelija, dok na zdrave ćelije ne deluje.
Istraživanja na ljudima pokazala su i smanjivanje ili nestanak bolova, odlaganje loše prognoze bolesti i čak potpuni nestanak oboljenja kod jedne grupe pacijenata.
U Labiofamu rade na izradi sintetsčke i biotehnološke verzije ovog leka, za čiju primenu ne postoje kontraindikacije i koji je kompatibilan sa svakim onkološkim tretmanom.
Januara 1994, javnost je upoznata sa preliminarnim studijama i eksperimentima rađenim na miševima, psima i ljudima.Pokazano je da se posle unošenja toksina škorpiona u njihove organizme, tumor smanjivao ili potpuno gubio, bilo prirodnog porekla u čoveku ili transplantovan u pse i albino miševe (Erlihov tumor, adenokarcinom i maligna neuroplazma na različitim mestima).
To bi moglo značiti da otrov škorpiona R. Junceus posee, osim antiflamatornih i analgetskih dejstava, stimuliše imunitet organizma i deluje protiv širokog spektra karcinoma.

Predmet: 9774679
Idi na vrh