pregleda

Širometar (moštomer) po Oechleu sa term. 0-120, MN


Cena:
1.799 din (Predmet je prodat)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Plaćanje pre slanja (Ostalo)
Plaćanje pouzećem
Lično
Grad: Kragujevac,
Kragujevac-Stari Grad
Prodavac

smarinke (210)

Pozitivne: 226

Negativne: 0

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvođač: S.Z.R. Nikolić Srbija

Merni opseg: 0 - 120 °Oe.
Podela skale: 1 °Oe.
Referentna temperatura: 15° C

Dužina širometra je 29 cm.
Godina proizvodnje: 2014.

POSTOJI MOGUĆNOST ISPISIVANJA IMENA I PREZIMENA U SAMOM ŠIROMETRU NA DELU GDE SE NALAZI SKALA (doplata na cenu 200 dinara)!

Eksleov širomer je izrađen od stakla, vretenastog je oblika, u gornjem delu je sužen i tu se nalazi skala sa Eksleovim stepenima (Oe) od 0-120, dok je u donjem delu proširen, gde se nalazi termometar i sačma koja daje težinu širometru. Postupak merenja je dosta jednostavan. U menzuru (staklenu ili plastičnu) sipa se groždani sok - šira, nakon cega se uroni širomer. Očitavanje Eksleovih stepeni vrši se u nivou tečnosti, tj. na mestu gde površina tecnosti `seče` skalu širomera. Prilikom očitavanja Eksleovih stepeni (Oe) treba očitati i temperaturu sa termometra na donjem delu širomera. Ukoliko je temperatura šire 15°C ne treba vršiti nikakvu korekciju, već se uzima da šira ima onoliko Eksleovih stepeni koliko smo i očitali na širomeru. Ukoliko je temperatura šire iznad ili ispod 15°C, na očitanu vrednost Eksleovih stepeni vrši se korekcija prema priloženoj tabeli.


Uz širometar ide čvrsta plastična tuba (ambalaža za čuvanje širometra), uputstvo za upotrebu i tablica korekcije očitane na stvarnu vrednost količine šećera.

Mogućnost ličnog preuzimanja na teritoriji Beograda.

Primopredaja se može obaviti od centra do pošte na Dušanovcu. Svakog radnog dana sam kod Brankovog od 08:00 mosta do 15:30, pa se preuzimanje može obaviti na toj ili nekoj lokaciji u blizini. Zbog čestog odlaska do Kragujevca, predmet se, naravno uz dogovor, može preuzeti na toj ili nekoj usputnoj adresi.

Ostali moji predmeti:
http://www.kupindo.com/Clan/smarinke/SpisakPredmeta

Opšta načela:

Troškove slanja snosi kupac.

Od kupca ocekujem da mi se javi, u vezi dogovora oko primopredaje, u roku predvidjenim pravilnikom Limunda/Kupinda (3 dana), a primopredaja artikla da se obavi takođe u roku predviđenim pravilnikom Limunda/Kupinda (10 dana) osim ukoliko se ne dogovorimo da se rok produži zbog opravdanog razloga (o čemu mora postojati pisani trag u vidu poruke na Kupindu).

Ukoliko kupac `greškom` kupi artikal i naravno isti mu nije potreban ili neko sa strane koristi (zloupotrebi) nalog očekujem da se u roku od 3 dana nadoknade troskovi koji su mi skinuti sa računa prilikom kupovine, u suprotnom moram istog oceniti sa negativnom ocenom jer samo na taj način mogu vratiti sredstva na račun.

Nakon prijema artikla ukoliko kupac nije zadovoljan ili postoji neka nejasnoća zamolio bih da mi se, pre ocenjivanja, isti obrati putem poruka na kupindu i ja sam spreman da rešimo problem na obostrano zadovoljstvo.

Hvala na razumevanju!

Predmet: 19815125