pregleda


Alkoholmetar (grad za rakiju) sa term. 0-70 vol%, MN


Cena:
1.799 din
Želi ovaj predmet: 25
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Plaćanje pre slanja (Ostalo)
Plaćanje pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

smarinke (201)

Pozitivne: 216

Negativne: 0

Moj Dućan
    Moj Dućan

Svi predmeti prodavca

Kupindo zaštita

Proizvedeno u : Evropi
Proizvođač: S.Z.R. Nikolić Srbija

Dužina alkoholmetra je 32 cm.
Godina proizvodnje: 2016.

Merni oseg: 0-70 vol. % , 0-28 G
Podela skale: 1,0 vol. %, 1,0 G
Referentna temperature: 15° C

POSTOJI MOGUĆNOST ISPISIVANJA IMENA I PREZIMENA U SAMOM ALKOHOLMETRU NA DELU GDE SE NALAZI SKALA (doplata na cenu 200 dinara)!

Alkoholmetar (grad za rakiju) je veoma sličan Ekslovom širometru. Izrađen je od stakla, vretenastog je oblika, dole proširen sa ugrađenim termometrom, a gore se sužava u staklenu cev u kojoj se nalazi skala idući odozdo najpre od 0-70 u stepenima i 0-28 u gradima. On je konstruisan tako da ukoliko se temperatura rakije razlikuje od 15ºC bilo naviše ili naniže, vrši se korekcija očitanih volumena alkohola na osnovu tabele koje se dobija uz alkoholometar. Ukoliko je temperatura rakije 15°C ne treba vršiti nikakvu korekciju.

Očitana vrednost je prividna jačina rakije koja je iskazana u stepenima. Jačina rakije zavisi od njene temperature i zato je potrebno izvršiti korekciju prividne jačine rakije koristeći priloženu termometarsko-korekcionu tabelu.

Merenje se vrši na takav način što se čist i suv alkoholmetar uroni u rakuju oko 3 mm dublje od oznake očekivane vrednosti, a zatim se pusti da osciluje dok se ne umiri.

Očitavanje temperature vrši se tek kad alkoholmetar „primi“ temperaturu tečnosti i kad se pokazivanje termometra ne menja najmanje jedan minut.


Uz alkoholmetar ide čvrsta plastična tuba (ambalaža za čuvanje alkoholmetra), uputstvo za merenje rakije i tablica korekcije očitanog na stvarni volumen alkohola.

Mogućnost ličnog preuzimanja na teritoriji Beograda.

Primopredaja se može obaviti od centra do pošte na Dušanovcu. Svakog radnog dana sam kod Brankovog mosta od 08:00 do 15:30, pa se preuzimanje može obaviti na toj ili nekoj lokaciji u blizini.


Ostali moji predmeti:
http://www.kupindo.com/Clan/smarinke/SpisakPredmeta

Opšta načela:

Troškove slanja snosi kupac a robu saljem POST EKSPRESS-om ili BEX-om

Od kupca ocekujem da mi se javi, u vezi dogovora oko primopredaje, u roku predvidjenim pravilnikom Limunda/Kupinda (3 dana), a primopredaja artikla da se obavi takođe u roku predviđenim pravilnikom Limunda/Kupinda (10 dana) osim ukoliko se ne dogovorimo da se rok produži zbog opravdanog razloga (o čemu mora postojati pisani trag u vidu poruke na Kupindu).

Ukoliko kupac `greškom` kupi artikal i naravno isti mu nije potreban ili neko sa strane koristi (zloupotrebi) nalog očekujem da se u roku od 3 dana nadoknade troskovi koji su mi skinuti sa računa prilikom kupovine, u suprotnom moram istog oceniti sa negativnom ocenom jer samo na taj način mogu vratiti sredstva na račun.

Nakon prijema artikla ukoliko kupac nije zadovoljan ili postoji neka nejasnoća zamolio bih da mi se, pre ocenjivanja, isti obrati putem poruka na kupindu i ja sam spreman da rešimo problem na obostrano zadovoljstvo.

Hvala na razumevanju!

Predmet: 19815033