pregleda

DECIJA TASTATURA - EDUKATIVNA


2.299 din
Cena:
2.069 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: 12
Isporuka: AKS
BEX
City Express
DExpress
Plaćanje: Limundo Cash
Plaćanje pre slanja (Ostalo)
Grad: Negotin,
Negotin
Prodavac

Proizvođač: Ostalo
EAN/UPC: Ostalo
Tip: Regularna
Povezivanje: USB
Vrsta: Žična

specijalno dizajnirana tastatura za decu namenjena boljoj edukaciji. Ovom tastaturom omogućava se lakše učenje slova, znakova interpunkcije, brojeva i lakši i brže rad na računaru. Tastaturom u boji i specijalno dizajniranim tasterima omogućava se interesantniji prvi konktakt sa računarom uz mnogo prijatnije učenje slova, pisanje i čitanje. Deci će biti zabavno da rade na šarenoj tastaturi i neće obraćati pažnju na teškoće pri kucanju, pisanju ili čitanju.

tastatura je u osnovi belo-zelena i ima ukupno 63 tastera koji su po segmentima različito obojeni, pa su samoglasnici u svetlo zelenoj boji, suglasnici u tamno zelenoj boji, brojevi u plavoj boji, interpunkcijski znaci u narandžastoj boji, strelice u svetlo ljubičastoj boji, a funkcijski tasteri u svetlo ljubičastoj i crvenoj boji. Raspored taster je US standard, a sami tasteri su veliki i lepo označeni bojama i oznakama.

Tastatura je žičana, a povezuje se na USB priključak. Kompatibilna je sa svim operativnim sistemima i lako se povezuje na sve računare.

interesantan predlog roditeljima koji brinu o obrazovanju svoje dece. Omegini dizajneri posebno su osmislili ovu tastaturu pa ona ima veliku, obojenu dugmad odlično raspoređenu i laku za rad. Tastatura je osmišljena na osnovu stručnog mišljenja edukatora i prosvetnih radnika, koji su na osnovu višegodišnjeg iskustva predložili raspored i bojenje na tastaturi.
Tastatura
Klasična

Tehnologija
Žičano povezivanje

Tasteri
63

Operativni sistemi
Microsoft Windows 7, Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP

Konektor
USB 2.0

Baterija
Nema

Boja
Belo-zelena sa tasterima u više boja

Težina
0,74 kg

UPLATA PREKO RACUNA

Predmet: 10804274