Himalajski slani sapun + tablet so Kako da kupim?


Cena:
3.400 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Plaćanje preko Kupinda (Limundo Cash)
Lično
Rok isporuke: 7 dana
Prodavac

VilaSalt (6)

Pravno lice

Pozitivne: 10

Negativne: 2

Svi predmeti prodavca

Kupindo zaštita

Proizvedeno u : Srbiji
Proizvođač: BeautiControl

Slani sapun nastaje od ručno miniranih, Himalajskih slanih stena, koje se daljom ručnom obradom peru i suše na suncu. U slanom sapunu se čuva veličanstvo Himalajskog eko sistema i zadržava bioenergetski kvalitet mineralnih soli…
Baš kao što je i bilo pre 250 miliona godina. Toplota oslobađa negativne jone, zarobljene u okviru sapuna od čiste soli.
Korisnici svakim utrljavanjem ih unose, koji se zatim apsorbuju u krvotok i prečišćavaju svaki organ u telu. Slane sapune možete koristiti posle tuširanja, utrljavanjem sapuna na vlažnoj koži. Sam sapun sadrži preko 84 mikroelemenata i minerala koji su od suštinske važnosti za lepu i zdravu kožu. kombinacija minerala u himalajskog slanog sapuna snaga koja životu vraća život.
EFIKASNOST SAPUNA :
Slani spun ima veliki uticaj pri otklanjanju akni, celulita, ožiljaka i fleka sa kože. Takođe je efikasan u otklanjanju proširanih vena.
Slani sapun dostiže najveći efekat u kombinaciji sa slanom i parnom saunom pri temperaturi od 40ºC i vlažnosti vazduha od 60 do 75%. Ova neobična i moćna kombinacija nežno čisti kožu, a snažno stimulše cirkulaciju krvi i učinkovito jačanje kože toniciti.
Način upotrebe: Pre utrljavanje slanog sapuna telo treba istuširati toplom vodom 30-35c, trajanju 15-20 sekundi da bi vam se otvorile pore na koži,ako ste umogućnosti.
Osnovno mazanje: sapuna se nanosi na vlažnu kožu u tankom sloju (kao film), mazanjem na lice, celu stomačnu šupljinu i grudni koš, zatim duž kičmenog stuba do slabina i na vratni deo, a po potrebi i na zglobovima I butinama spolja.
Ako je koža bol hroničnog karaktera - prvih sedam dana mazati sapn spolja, (ekcemi, psorijaza, herpes, alergije, akne, bubuljice i dr.) dodatno mazati po zahvaćenim zonama mazati vene lokalno,utljani sloj soli ne ipirati već posle prespavane noći istuširati se.Ako vas peče isperite vodom, nakon toga nanesite sloj soli na koži utljavanjeu toku terapije dva puta.
Kontraindikacije: Do sada nisu zapažene nikakve kontraindikacije.
PRIMENA SAPUNA NA LICU I TELU; Akne su često oboljenje koje se mogu javiti kod 80 odsto adolescenata. U narodu su poznate kao bubuljice ili gnojalice. Akne nastaju kada se fokuli dlake ispune mrtvim ćelijama koje se pritom inficiraju bakterijom, što dovodi do oticanja crvenila i bola u predelu infekcije.
Zbog svojih sastojaka, slani sapun utrljavanjem pospešuje izlučivanje štetnih materija i toksina iz organizma. Takođe podstiče izlučivanje suvišne vode iz kože i vezivnog tkiva, čime se sprećava nakupljanje štetnih materija i stvarenje celulita, pa koža postje jaka, glatka, čvršća, mekša i naravno zdravija.
Minerali iz soli daju koži svežinu i čine je glatkom. .
Budući da poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost kože, slani sapun omekšava grubu i ispucalu kožu na rukama, laktovima , stopalima, odlično pomoćno lekovito sredstvo u jačanju zidova venskih sudova.
Mesto - himalajske planine.
Ekstrakcija-Hand-čan, ručno pranje, i Sušeni.
Rok uporabe - 4-5 godina
Specifikacije
Boja - Svjetlo roze sa varijantama bele i crvene boje.Miris - Slani
Natrijum hlorid - 98.35% Magnezijum - 07% Sulfat - .05% Gvožđe – 0006% Vlaga - 026%
Nerastvorljivost - 77%

Uslovi prodaje moraju biti u skladu sa pravilnikom Kupinda.
Ovde nije dozvoljeno navoditi opcije slanja i plaćanja koje nisu označene u sekciji Plaćanje i Isporuka, niti je dozvoljeno stavljati rokove i dodatne troškove za realizaciju kupoprodaje koji nisu u skladu sa pravilima.
Jednom uneti Uslovi prodaje prikazuju se na svim vašim predmetima.

Predmet: 9426986