Krovni nosac - korpa - prtljaznik - gepek

Kako da kupim?
<< Prethodni Sledeći >>

Kobac79 (269)

 

 

Pozitivne: 310
Negativne: 1

Svi predmeti prodavca >>
Postavi pitanje prodavcu

Kupindo zaštita
Krovni nosac - korpa - prtljaznik - gepek Krovni nosac - korpa - prtljaznik - gepek
pregleda

Cena:

2.999
din

(Predmet nije aktivan)

Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja

Garancija:Ne

Isporuka: AKS
Lično preuzimanje

Plaćanje: Plaćanje pre slanja
Lično

Grad: Leskovac,
Leskovac

Za sve modele Model:

Za sve proizvođačeProizvođač:

Korpa, prtljaznik, gepek, kako je ko zove, vrlo je prakticna i lako se montira. Za nju vam nisu potrebni nosaci, montira se pomocu 4 drzaca na sasiju auta.

Par puta sam njome prevezo par kutija i slican teret, prakticno neupotrebljavana, sto se i vidi sa slike.Dva srafa se iskidala od zatezanja, to nije tesko da kupac i sam zameni, ja nemam vremena.

Posto je sve na srafove, postoji mogucnost i da se rasturi na sastavne delove, radi transporta i manje cene istog naravno.

Samo ozbiljni kupci.

* Uplatite iznos aukcije i navedene poštarine na tekući račun: 105-0000402606448-47 kod AIK banke. Podatke automatski dobijate od Kupinda/Limunda kada pobedite na aukciji. Ukoliko uplaćujete direktno u AIK banku ne popunjavate uplatnicu, i ne plaćate proviziju, već su dovoljni gorenavedeni podaci.

* Za kupce iz inostranstva PayPal, Western Union, devizni račun Raiffeisen bank (zatražite dodatne instrukcije.)

* Kupac bira nacin dostave predmeta. Uobicajeno je da krupnije i lomljive predmete saljem AKSom ili Postexpres kurirskom sluzbom, a sitnije preporučenim pismom. Preporučena pisma šaljem na rizik kupca, ukoliko se slaže sa tim, odnosno toliko mi uplati za poštarinu.

* Postarina za preporučeno pismo je od 80 dinara pa navise, za kurirske sluzbe od 150-200 dinara pa navise (za konkretan iznos pitati mene ili pogledati sajt PTT Srbija, AKS itd.). Ja snosim troškove za pismonosnu i paketsku ambalažu, osim u slučaju da kupac zahteva posebnu ambalažu. Ukoliko šaljem vrednosno, dodatno se na poštarinu plaća i posebna visokosigurnosna koverta. Ukoliko spajate više aukcija u jednu poštarinu, kontaktirajte me, kako bih izmerio pošiljku.

* Po uplati, obavezno me obavestite na Limundo poruke o tome koliko ste uplatili, i kako želite da vam pošaljem. Nikako na mobilni telefon ili e-mail, jer sam uglavnom u romingu, a mnogo kupaca me zove da pita na koji racun i kako da uplati, iako sve pise ovde.

* U slucaju da me ne obavestite preko Limundo poruka koliko ste uplatili za aukcije i poštarinu, ne snosim krivicu za eventualno kašnjenje pošiljke ili nacin slanja, prouzrokovano vašom greškom. Ako vam kasni pošiljka ili uplata, obavezno mi javite kako bi se proverio status pošiljke.

* Ako želite lično preuzimanje, onda je moguće to uraditi u Leskovcu, i eventualno Nisu i Solunu. Ne šaljem pouzećem NIKADA jer sam uglavnom van zemlje i ne mogu da sacekam vasu uplatu.

* Šaljem u inostranstvo predmete (sem metalnih) mlađe od 50 godina koji su u skladu sa propisima Zavoda za zaštitu kulture i Zakona o kulturnim dobrima Republike Srbije, kao i carinskim propisima zemlje odredišta. Učesnici iz inostranstva mogu licitirati za sve ostale predmete samo ako imaju posrednika za preuzimanje u Srbiji.

* Komponente i racunare NE TESTIRAM dijagnostickim programima (Hiren`s BootCD npr) jer za to nemam vremena. Prodaju se kako naglasim (ispravni ili neispravni) i slika uvek prati tekst.

* Za sva pitanja slobodno pišite.Imam sve od igle do lokomotive, a i to sto nemam mogu da nadjem, i molim Vas

O + C + E + N + I + T + E

K + U + P + O + P + R + O + D + A + J + U

Predmet: 9660499
Idi na vrh