Stari Biber crep

Kako da kupim?
<< Prethodni Sledeći >>

dbbanex (55)

 

Pozitivne: 57
Negativne: 0

Svi predmeti prodavca >>
Postavi pitanje prodavcu >>

Stari Biber crep Stari Biber crep Stari Biber crep
pregleda

Cena:

4
din

(Predmet je prodat)

Stanje: Polovan bez oštećenja

Garancija:Ne

Isporuka: Lično preuzimanje

Plaćanje: Lično

Grad: Sefkerin,
Opovo

CrvenaBoja:

Kao što naslov kaže stari i polovan biber crep na prodaju. Cena je 4 dinara po komadu, ukupno ima oko 7000 komada. Crep je skinut sa kuće u u solidnom je stanju tj. može se ponovo pokrivati sa njim. Znači crep nije klasiran, kako je skidan sa kuće tako je ređan dole( naravno svi celi crepovi). Preuzimanje je lično u Sefkerinu, to vam je 26 km od Beograda i 25 km od Pančeva. Za sve dodatne informacije pitajte preko PP.


Pozdrav

MOLIM DA PRE LICITIRANJA PROČITATE USLOVE AUKCIJE, TEKST JE DUGAČAK I DOSADAN, ALI SADRŽI SVE BITNE ELEMENTE KOJIMA SE IZBEGAVA SVAKI NESPORAZUM; TAKOĐE, AKO NISTE SAGLASNI SA OVIM USLOVIMA MOLIM VAS DA NE LICITIRATE.


Izlicitirani predmeti su ispravni, ukoliko u samom opisu licitacije nije drugačije naznačeno. Predmete šaljem u viđenom stanju i nemaju garanciju.

Prodaje se samo ono što je na fotografiji, ni više ni manje od toga. Fotografisano je ono što je na aukciji.

Svaki pobednik moje aukcije ce dobiti poruku nakon licitacije koja sadrzi tacan broj racuna u Erste banci i nacinima slanja.
Pobedniku (zavisno od njegovih ocena )mogu poslati da plati pouzecem (ako ima barem 20 ocena i bez negativnih i neutralnih) .Ostalima nakon uplate -razlog je dupla postarina u slucaju Vaseg ne podizanja ili ne uzimanja predmeta.


Najdalje tri radna dana po prijemu uplate šaljem predmet/predmete POST EXPRESOM na trošak kupca.

Predmete ne šaljem AKS-om, BEX-om i nijednom drugom kurirskom službom osim Post expresom, ako vam neki od uslova ne odgovara nemojte licitirati i kupovati.

Ne odgovaram za moguća oštećenja u transportu, ali ću se zato potruditi da zapakujem što bolje svaki predmet.

Predmete možete lično podići neposredno kod mene u Sefkerin

Molim kupce koji su pobedili na licitaciji da svu komunikaciju obavljamo preko Limundo-Kupindo poruka kako bih je mogao pratiti jer se veći broj aukcija se zazvršava u isto vreme i teško je pamtiti svaku informaciju.

Prilikom ocenjivanja očekujem od kupca da u slučaju nekog problema obrati meni zbog rešavanja istih, a potom očekujem od kupca da da ocenu, što ću uraditi i ja odmah po prijemu iste!


Pozdrav!

Predmet: 10529129
Idi na vrh