****Suncev kamen-privezak srce*** SRECA

Kako da kupim?
<< Prethodni Sledeći >>

jelena815 (555)

   

 

Pozitivne: 1277
Negativne: 0

Svi predmeti prodavca >>
Postavi pitanje prodavcu >>

Kupindo zaštita
****Suncev kamen-privezak srce*** SRECA ****Suncev kamen-privezak srce*** SRECA ****Suncev kamen-privezak srce*** SRECA
pregleda

Cena:

200
din

(Predmet je prodat)

Stanje: Nekorišćen

Garancija:Ne

Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje

Plaćanje: Plaćanje pre slanja
Plaćanje pouzećem
Lično

Grad: Niš-Medijana,
Niš-Medijana

IntenzivnaIntenzitet boje:

Poludrago kamenjeMaterijal:

PRIVEZAK suncev kamen-jedan kom.
Sunčev kamen (GOLD STONE ili ZLATNI AVENTURIN)je radostan, lakoinspirativan kamen. Daje joge de vivre i dobru prirodu i pojačava intuiciju. Kad život izgubi svoju slast, sunčev kamen je obnavlja i pomaže vam da negujete sebe. Ovaj kamen pročišćava sve čakre i unosi svetlost i energiju, te dozvoljava istinskom ja da srećno isijava. Tradicionalno se povezuje sa blagonaklonim bogovima, sa srećom i taličnošću.Emotivno, sunčev kamen deluje kao antidepresiv i otklanja mračna raspoloženja. Naročito je delotvoran kod sezonske depresije, osvetljavajući tamu zime. Odvaja od osećaja diskriminisanosti, oštećenosti i napuštenosti. Uklanjajući inhibicije i emotivne probleme, sunčev kamen preokreće osećaj neuspeha i pojačava samouvažavanje i samopouzdanje. Pošto podržava optimizam i entuzijazam, sunčev kamen preusmerava na pozitivan razvoj stvari. Čak i najnepopravljiviji pesimista reaguje na sunčev kamen. Kada se stavi na solarni pleksus, sunčev kamen izvlači teške ili potisnute emocije i transformiše ih.

Ako vam je teško da kažete `ne` i ako se zbog toga kon¬stantno žrtvujete za druge, treba da imate sunčev kamen uvek pri sebi. Kada je otklonjena uzajamna zavisnost, kamen olakšava unapređivanje sebe, nezavisnost i vitalnost. Ako vas zadržava oklevanje, sunčev kamen će ga prevazići.
Sunčev kamen stimuliše samoisceljujuće moći, reguliše autonomni nervni sistem i uravnotežava sve organe. Deluje na hronično bolno grlo i čireve na želucu. Izuzetno dobar za sezonsku depresiju, sunčev kamen ublažava svaku depresiju. Sunčev kamen može da se uplete u zaštitnu rešetku oko tela i otklanja probleme sa hrskavicama, reumatizam i uopšte bolove svih vrsta.

POLOžAJ Staviti, nositi ili držati gde god odgovara. Sunčev kamen je posebno koristan kada se koristi na suncu
Pogledajte ostale moje aukcije

Troskove slanja snosi kupac,saljem postexpresom

Predmet: 11680545
Idi na vrh