pregleda

Pinjata Winx Bloom (pre kupovine kontakt!)


Cena:
1.400 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Plaćanje pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Voždovac,
Beograd-Voždovac
Prodavac

Tip: Ostalo
Uzrast: 3+

Pinjata Vinks Vila Stela, Blum...(Winx Club, Stella, Bloom, Musa, Flora, Techna, Aisha, Roxy)

Najlepše molim sve kupce da me pre kupovine obavezno kontaktiraju u ličnoj poruci!!! Sve pinjate pravim isključivo po porudžbini koju dobijem. Slike koje vidite su slike mojih pinjata koje su već poručene i prodane. Generalno raspored nam je uvek predstojećih 15 dana prebukiran. Za komplikovanije oblike javite se minimum 20-30 dana, da bi rezervisali termin izrade vaše pinjate (ukoliko postoji slobodan termin). Ne možemo predvideti obim posla, pa se može desiti da ni 2 meseca unapred nije dovoljno.

Ručno izrađena figura od papira, oblepljena kvalitetnim žutim krep-papirom. Lice je ručno oslikano. Ova pinjata konkretno je samo glava Stele. Ako želite Stelu sa telom, morate se javiti barem mesec dana ranije, da rezervišete termin za izradu pinjate. Cene pinjate tipa glave i/ili cele figure možete videti ispod. U ličnoj poruci mi naglasite koji tip i veličinu pinjate želite. Pinjatu možete po želji lupati ili otvoriti kroz praktičan poklopac na poleđini iz kog će ispasti sadržaj. Tako možete sačuvati pinjatu posle rođendana kao prelep ukras-igračku. Možemo da stavimo i da se otvara povlačenjem tračica (pogodno ako ne želite da lupate pinjatu).

........................................................................................................
Cene pinjate Vinks Vila - Na lupanje (tipa glave):
Visina 30cm = 1400din.
Visina 40cm = 1900din.
Visina 50cm = 2400din.


Cene pinjate Vinks Vila - Oslikana (tipa glave):
Visina 30cm = 1900din.
Visina 40cm = 2400din.
Visina 50cm = 2900din.


***Moguće je poručiti i pinjatu u još većoj dimenziji od naznačenih za najveću. Pinjate tipa glave većih dimenzija su pogodne za proslavu u velikim prostorima (u igraonicama ili u dvorištu kada vam na rođendan dolazi preko 20-oro dece), dok su pinjate manjih i srednjih veličina pogodne za slavlje u stanu sa manjim brojem dece.***

Cene za pinjatu Vinks Vila sa telom - Na lupanje:
Visina 60cm = 2800din.
Visina 70cm = 3400din.
Visina 80cm = 4000din.


Cene za pinjatu Vinks Vila sa telom - Oslikana:
Visina 60cm = 3800din.
Visina 60cm = 4400din.
Visina 80cm = 5000din.

........................................................................................................

Dimenzije mogu varirati par centimetra gore-dole, pošto je svaka pinjata ručno rađen unikat, pravljen bez kalupa. Ukoliko na rođendanu imate puno dece, naš predlog je da se odlučite za pinjate većih dimenzija.

***Pinjata se prodaje prazna*** i upakovana u prozirnu celofansku kesu sa ukrasnom mašnom i trakom. Dekorativni drveni štap za lomljenje pinjate košta 300 dinara. Punjenje se doplaćuje 300 dinara. Puni se: mekim voćnim karamelama raznih boja i ukusa (500gr-100kom), i konfetama od šarenih krep-papirića (naglasite da li ih želite, veličina papirića je oko 2-4cm). Punjenje na poklon dobijate ukoliko poručite vašu pinjatu 30 dana pre datuma preuzimanja. Puni se kroz otvor koji se nalazi na dnu pinjate (otvor ima poklopac koji se zatvara vezivanjem trake u mašnu).

Moguće je poručiti svaku vilu ili negativca iz `Winx Club` crtane serije! Isto tako, možete me kontaktirati ukoliko želite da izradim bilo koju pinjatu po vašoj želji.

USLED VELIKOG OBIMA POSLA, NEOPHODNO JE DA ME 20 DANA PRE KUPOVINE KONTAKTRATE U LIČNOJ PORUCI! NE POSTOJI SARADNJA SA KUPCIMA KOJI ME NE KONTAKTIRAJU PRE KUPOVINE! Komunikacija se obavlja isključivo putem Kupindo poruka, a pinjata se pravi tek POŠTO se predmet kupi. U ličnoj poruci mi naglasite koji tip i veličinu pinjate želite.***Obavezno*** naglasite datum preuzimanja, a ne dan rođendana, sem u slučaju kada je datum rođendana takođe i dan kada želite da preuzmete pinjatu!!! Javite se minimum 20 dana unapred da bi ste PORUKOM osigurali termin za izradu vaše pinjate, jer nam je prva polovina svakog meseca potpuno rezervisana i prebukirana porudžbinama. Broj porudžbina koje smo u mogućnosti da prihvatimo je ograničen!

**************VAŽNO OBAVEŠTENJE!!!*************
Svi termini do 15-og Novembra su nam rezervisani! Ukoliko želite da poručite vašu pinjatu u Novembru i Decembru moguće je samo ukoliko se javite minimum 10 dana ranije za jednostavne obilike (manjih dimenzija), i 20 dana za komplikovanije oblike, minimum 30 dana ranije za najkomplikovanije oblike velikih dimenzija. U tom slučaju bi (ukoliko je izvodljivo) pronašli vreme za izradu vaše pinjate uporedo sa već redovno zakazanim porudžbinama. Može se desiti da nismo u mogućnosti izraditi željenu veličinu, već samo najmanju, ili jednostavniju varijantu željenog junaka. Broj porudžbina koje možemo preuzeti je ograničen!!!!
.....................................................................................................

Sve naše slike pinjata koje vidite na ovom nalogu su slike već poručenih i prodanih pinjata, što znači da mi tek treba da uradimo junaka kog želite u veličini koju želite, što zahteva vreme. ZATO NEMOJTE KUPOVATI PREDMET PRE NEGO ŠTO ME KONTAKTIRATE!!! BEZ IZUZETKA!

Ispod možete videti koje pinjate trenutno imamo završene i odmah spremne za preuzimanje. One su prazne, sa pullstring-om (imaju tračice za povlačenje). Mogu biti na našoj adresi na Voždovcu, ili su okačene u igraonici na Novom Beogradu. To su sledeće pinjate:
https://www.kupindo.com/Igracke/26342085_ODMAH-DOSTUPNE-pinjate

Pinjata Tambur Dart Vejder, (širina oko 40cm) cena 1200din. Pinjata se prodaje prazna sa tračicama: https://www.kupindo.com/Igracke/19861209_Pinjata-Star-Wars-pre-kupovine-kontakt-

Pinjata Kinder Jaje, (veličina 40cm) cena 1400din. Pinjata se prodaje prazna sa tračicama: https://www.kupindo.com/Igracke/24572513_Pinjata-Kinder-Jaje-pre-kupovine-kontakt-

Pinjata Smajli sa mašnom, (veličina 30cm) cena 1200din. Pinjata se prodaje prazna sa tračicama:
https://www.kupindo.com/Igracke/26342085_ODMAH-DOSTUPNE-pinjate

Pinjata Šareno Srce, (veličina 40cm) cena 1400din. Pinjata se prodaje prazna sa tračicama:
https://www.kupindo.com/Igracke/26342085_ODMAH-DOSTUPNE-pinjate

NAPOMENA: Može se desiti da su neke od navedenih završenih pinjata već prodate, pa je najbolje da pre kupovine pitate da li određenu pinjatu idalje imamo na stanju. Hvala!
................................................................................
Lično preuzimanje: Lično preuzimanje je moguće u Beogradu na Voždovcu na našoj kućnoj adresi. Pri ličnom preuzimanju, molim vas da pripremite tačan iznos (nemam sitno za kusur).
Slanje poštom: Pinjate šaljemo poštom na teritoriji Srbije Post Express kurirskom službom. Kupac snosi troškove poštarine. Za eventualna kašnjenja isporuke paketa odgovara pošta. Copyright Art Pinjata Studio

Predmet: 13713361