Akumulator MHB MS 12V - 5Ah Kako da kupim?


Cena:
1.296 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: 12 Meseci
Isporuka: AKS
Plaćanje: Plaćanje pre slanja
Plaćanje pouzećem
Grad: Beograd-Zvezdara,
Beograd-Zvezdara
Prodavac

nemanja2 (106)

Pozitivne: 124

Negativne: 0

Svi predmeti prodavca

Kupindo zaštita

EAN/UPC: Ostalo

Akumulator MHB MS 5-12, 12v 5Ah. Akumulatori su novi. Prodaja na veliko ili malo. Preko racuna ili pouzecem. Baterije saljemo AKS kurirom sa kojim imamo ugovorene cene i za ovu bateriju trosak slanja je 180 din. NEMA SKRIVENIH TROSKOVA SLANJA!!!. Uz svaku kupljenu bateriju dobijate racun sa garancijom na 12 meseci pri propisanoj upotrebi.Uslove garancije mozete videti u uslovima prodaje. Dimenzije: 90 x 70 x 101 mm

Za svaku prodatu Remco,Ultracell,MHB ili Vision bateriju dajemo 12 meseci garancije . Uslove garancije mozete videti u nastavku:

1) Garancija važi isključivo za baterije prodate od strane “Borik” export-import d.o.o.
2) Garancija za baterije važi isključivo uz odgovarajuću nalepnicu zalepljenu na bateriji overenu pečatom, kao i overen racun.
3) Svaka baterija mora da bude odgovarajuće veličine, dimenzija i kapaciteta za datu primenu, kako bi garancija vazila..
4) Svaka baterija se mora puniti, prazniti, skladišti u skladu sa propisanim naponima na kucistu baterije
5) Garancija iznosi 12 meseci od dana prijema pri upotrebi u Ups uredjajima ili alarmnim centralama a samo pri ekspolataciji baterije u tzv. Float režimu .
6) Pod uslovom da je baterija prodata u neispravnom stanju, garancija podrazumeva zamenu baterije u roku od 48h od datuma prijema ili u slučaju trenutnog nemanja iste na stanju magacina povraćaj novca. Ukoliko je baterija prodata kao neispravna svi manipulativni troskovi idu na teret prodavca u suprotnom troskovi idu na teret kupca.

Procedura za pokretanje reklamacije:

Ako smatrate da je baterija neispravna dostavite je na nasu adresu, bilo kurirom ili licno a nasa sluzba za reklamcije ce Vam izdati potvrdu o prijemu baterije/baterija koje ste reklamirali. U roku od 48h od datuma prijema ustanovicemo da li je Vasa reklamacija osnovana ili nije i izvestiti Vas o tome, bilo telefonom ili elektronski putem mejla. Ako se ispostavi da je reklamacija osnovana, sve troskove slanja cemo Vam refundirati a bateriju/baterije zameniti novim. U suprotnom troskovi idu na teret ulagaca reklamacije.

Garancija ne važi:

1) Ukoliko je baterija oštećena zbog neispravnosti UPS sistema, usled prepunjavanja ili nedovoljnog punjenja baterije.
2) Ako postoje bilo kakva fizička oštećenja na kućistu baterije nastale usled topljenja ili udarca.
3) Ukoliko se baterija koristi u bilo kojoj drugoj primeni osim propisanoj.
4) Ako se na kontaktima baterije vide znakovi topljenja i/ili gareži, odnosno lemljenja.
5) Ukoliko se ne vide brojevi i slova na kućištu baterije.

Predmet: 14420465